|
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Witajcie kochani...
Dziś od rana latałam po lekarzach, naczekałam się kilka godzin na prześwietlenie, bo rendgen im padł... ;( po 14 miałam już zdjęcia : czaszki, barku,i klatki piersiowej. w poradni chirurgicznej pani doktor poinformowałam mnie o piatkowej kontroli, plus wizyta - konsultacja z jakimś lekarzem - nie wiem jakim bo nawet niezdążyłam zapamiętać , taka dziwna nazwa ![]() i wpiatek co mnie czeka ![]() Bo coś pani doktor nie podoba się bark i łopatka... Więc nasze dzieciaki będą mogły się wykazać na gipsie hehe ![]() Naszczęście z głową ok , w końcu wszystko poprzestawiało się na właściwe miejsce po tym uderzeniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Trampkarz
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 36 min 48 s
|
![]()
A nie bezpieczniej i rozsądniej jest na odwrót?
Choć jak to mówią No Risk No Fun ![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Dziś czuję się ciut lepiej, jak by mniej bolało, jak nie ruszam, dziś idę po temblat podtrzymujący rękę. I myślę że chyba na tym się skończy, że pochodzę sobie w tym jakiś czas, zamiast gipsu itp.
Jutro idę na kontrolę więc będę wiedzieć coś więcej. Ale dzięki za radę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
blink
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Dobrzyniewo
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 5 miesiące 3 tygodni 6 dni 10 godz 53 min 26 s
|
![]()
Kij z motocyklem, zawsze można naprawić. Ze zdrowiem niestety bywa trudniej. Cieszcie się że nic poważniejszego się Basi nie stało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
Online: 0
|
![]()
No, dobrze ze tylko tak sie skonczylo. Byle gips czy druty to gorsze niz jakiekolwiek obrazenia motonga.
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
tera to tylko czarna lampa z polisporta na przód i sigma sport zamiast zegarów.
![]() i wyp...ol te opony na śmietnik - niech się kobieta uczy w terenie na oponach, które lepiej będą tam robić. w sumie takich przystojnych brunetek nigdy dość ![]() ![]() matjas
![]() |
#8 |
Road legal
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 6 godz 6 min 24 s
|
![]()
Kumpel jeździ dobrym mad maxem. Pokażę jak z roboty wrócę.
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]()
Trampi w całkiem dobrym stanie, a Brunetka jak widzę też
![]() Z Jaro-Ino zreanimowaliśmy trampka z pogiętymi lagami, rozwalonymi zegarami, przyciętymi linkami i kupa innych rzeczy i jakoś chłopak dojechał do domu około 100 km. Inna sprawa, że jak go doprowadził do ładu to znowu rozbił i to mocniej. No gleby ze zniszczeniami się trafiają. Im więcej plastiku tym więcej strat. Także polecam odpowiednią oponę w błoto bo inaczej to szukanie guza. Dużo zdrówka!
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Inowrocław
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 4 godz 52 min 41 s
|
![]() Cytat:
Podczas reanimacji wyglądał tak: ![]() A 4.09.2010r. Cinquecento zajechało mi droge i znów wszystko poszło w ..... Brunetka, trampki to twarde sprzęty, naprawi się ![]() Zrób tak jak chłopaki mówili. Idź się przebadać u chirurga i ortopedy. Pare zdjęć RTG, wizja lokalna obitych miejsc i spokojniejsza głowa. Zdrowia!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Leo Vince z Trampka do BMW | anax | Wszystko dla Afryki | 23 | 21.12.2011 14:45 |