|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 4 dni 4 godz 38 min 43 s
|
![]()
Smigacz tak sie zapytam czy to ten sam Siergiej co rok temu nam drogę pokazywał i jechał tym chińskim wynalazkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Lubaczów
Motocykl: RD07A, XR 400
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 9 godz 17 min 42 s
|
![]()
Tak to ten sam. Ma pensjonat czy tam jest jego zarządcą. Super chłopak, miejsce, żarcie, jest bania, spanie wyborne
![]() ![]() Dla zainteresowanych nikogo i nigdy dupa NIE BOLAŁA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
Widzę, że wycieczka pięknie się udała. Kawał trasy zrobiliście, a na dużych sprzętach to już w ogóle
![]() ![]() Pozdr
![]() |
#5 |
Miasto: Łódź
![]() Online: 3 dni 3 godz 18 min 3 s
|
![]()
Piękna relacja, zarąbiste tereny, zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Motocykl: BMW R 1100 GS
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 8 godz 19 min 22 s
|
![]()
A te ruiny bazy w którym miejscu są ? Bo to nie jest ta baza na Równej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Ciechanów
Motocykl: RD04
Przebieg: 41 000
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 10 godz 12 min 39 s
|
![]()
Zuchy , zafundowaliście sobie szuter party.Zajfajna wycieczka,moge tylko pozazdrościć.
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Szuter Party to imprez która wymyślił i organizuje Maciek - Blob. W żadnym wypadku nie przypisujemy sobie tej nazwy. Ja odnoszę się tylko miejscami bo niektórym osobom będzie łatwiej skojarzyć niektóre miejsca. Ale fakt w błocie i po górach daliśmy sobie nieźle w kość. Poległy 3 paru klocków moje z przodu moje lukasy z tyłu (były już nie najnowsze) i Marka tył i coś jeszcze.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Został ostatni dzień- niedziela 29 czas powrotów ale wcześniej....
Wstajemy około 8. Wczoraj oszczędzaliśmy się (mam na myśli wieczorne zabawy i picie) Rano jak zwykle czynności serwisowe. Marek ma oliwiarkę z Hipolem więc smarowanie łańcuchów i co?. Okazuję się, że nie mam z przodu okładzin. Mycie i szybka wymiana (zwróćcie uwagę na sprzęt do mycia) IMG_4299.JPG DSCF3751.jpg Wojtek w tym czasie robi śniadanie (nie chcieliśmy już budzić kelnerek które pracowały do późna chcieliśmy też skończyć zapasy głównie Wojtka) DSCF3754.jpg Wojtek ma też chętnego do jego kawy DSCF3753.jpg Zbieramy się pakujemy ostatnie pamiątkowe zdjęcia hotelu wraz z Sergiejem który nas świetnie ugościł i policzył chyba po kosztach wyszło po 160 hrywien za 4 noclegi (HUA=0,38 zł) DSCF1970.jpg DSCF1969.jpg Ostatnie zdjęcie z Sergiejem i całą ekipą DSCF1972.jpg Po drodze jeszcze przemknięcie koło Posterunku. Jedziemy dojeżdżamy do skrzyżowania. Jadę pierwszy dojeżdżamy ja gaz i jużj estem na głównej drodze reszta się zawahała i już leci Policjant. No to kicha odjeżdzam 200 m i zatrzymuję się, zawracam ale co to jadą. Okazuje się , że to zaprzyjaźniony skład jaki zatrzymał nas jak wracaliśmy 2 dni temu ze Svalawy więc nie robią nam krzywdy i lecimy dalej. Gaz i do Libuchory. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Główną drogo dojeżdżamy do zjazdu na Borynie a z stamtąd na zjazd do Libuchory.
DSCF1973.jpg Przejeżdżamy przez wioskę wiecie czym rożni się od skansenu - ma 12 km długości - żyją tam ludzie - w skansenie nie śmierdzi DSCF1974.jpg Ten dom odwiedzamy na zaproszenie gospodarzy DSCF3775.jpg Tak wygląda wnętrze DSCF3793.jpg DSCF3798.jpg Wsadzam paluchy tam gdzie nie trzeba (stopnica na szczury zastrzeliła mi się na palcu) DSCF3802.jpg Przejeżdżamy przez całą wioskę w kierunku Połoniny wystrój wioski i zwierzątka DSCF1976.jpg Wjeżdżamy na drogę która ma nas doprowadzić na Połoninę Pikuja. Dzieciakom za wskazanie drogi oddajemy cukierki które mamy ze sobą , a miejscowemu który nas zapewniał, że tędy na 100 % dojedziemy stawiamy piwko. DSCF3805.jpg Pokonując kolejne łąki wjeżdżamy na Połoninę Pikuja pod Starostynę. DSCF3809.jpg Przez lasy nawet całkiem łatwo poszło wydostajemy się na Połoniny DSCF1979.jpg CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Norwegia. Żeby było bardziej podróżniczo :) | 7Greg | Trochę dalej | 14 | 11.07.2008 20:18 |