|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Miasto: Piekary Śląskie
Motocykl: był TA XL650, jest CRF1100 AS
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 5 godz 37 min 51 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2020
Miasto: Galway / Rybnik
Motocykl: Adventure Sport 1100 ES
![]() Online: 5 dni 23 godz 39 min 22 s
|
![]()
Zakupiłem to dodatkowe ubezpieczenie w momencie zakupu motocykla. 1700pl przy 80k wydanych na moto to już drobne. I dzisiaj już cieszę się że je mam. Czas szybko leci , moje moto ma już ponad rok, pojawiają się problemy , usterki ( jak ta u mnie z ekranem) więc głupio by było żeby wydając tyle kasy po dwóch latach eksploatowania motocykla drżeć o grubsze problemy. Ja bardziej bałem się problemów z ES a tu pierwszy problem to ekran. Warto dokupić i mieć spokojną głowę na 5 lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 16 min 20 s
|
![]()
Ja się zastanawiałem przy kupnie. Jeśli mnie pamięć nie myli to czytałem szczegóły tego ubezpieczenia a także wyłączenia itp. Niezbyt mnie to przekonało. Ale mam jeszcze prawie rok aby się zdecydować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2017
Miasto: Marynino
Motocykl: NAT`18
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 7 godz 19 min 56 s
|
![]()
Dobrze, że mam litra...mam nadzieję, że dodatkowe ubezpieczenie się nie przyda...
Nie wykupiłem, a w sierpniu minie trzy lata ![]() Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#6 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Ballynahinch (Irlandia Płn) / Częstochowa
Motocykl: CRF1100L AS
Przebieg: 7500 km
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 23 godz 35 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Od dwóch dni Czarna stoi w Dos Toros Tychy, ruszyła machina pod tytułem "Panie Hąda co mamy z tym zrobić" bo ponoć to pierwszy przypadek takiej awarii. Był ponoć koleś któremu ekran przestał reagować na dotyk ale żeby padło jak u mnie to jeszcze nie. Czekam, a przy okazji robią te wszystkie recalle. Pen drive uruchamiał się automatycznie po wpięciu w usb i przekręceniu klucza. Mam taki z podświetleniem więc łatwo było poznać kiedy maszyna go zaczynała czytać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Ballynahinch (Irlandia Płn) / Częstochowa
Motocykl: CRF1100L AS
Przebieg: 7500 km
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 23 godz 35 s
|
![]()
I jak tam Ocet, wiadomo coś? Oni wogóle sprawdzą co się tam właściwie stało z tym wyświetlaczem czy tylko wymiana i koniec wieści?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Na razie to ja się modlę żeby ogarnęli szybko ekran, bo jak złożyli zamówienie gdzieś tam gdzie się składa to dostali info że dostępność odległa, i że w czerwcu będzie. Moto stoi już miesiąc u nich, ubezpieczenie leci, moto stoi ja się zaczynam nerwowo poruszać. Jutro znowu będę dzwonić, jak co tydzień. Ostatnie co mnie teraz interere to dlaczego ten ekran padł. Choć pewnie będę się starał dowiedzieć wtf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Akcja serwisowa Hondy CRF 1000 | falcon500 | Akcje serwisowe | 52 | 27.12.2021 11:51 |
CRF 1100L - która ladowarke/prostownik wybrac | Robin | NAT - Warsztat | 15 | 14.12.2020 19:03 |