|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 18 godz 29 min 8 s
|
![]()
Przyjrzyj się jeszcze raz, ewidentnie obrypany czarny lakier.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 23 godz 3 min 32 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Wygląd jest ważny. I dla mnie słabo to wygląda. Za mało trochę adventure, nie czuć przygody, stary trabsalp miał więcej tego ducha.
Ciekawe jak się będzie sprzedawał. Może tego trzeba? Ja się na biznesie nie znam więc pewnie będzie ok dla Hondy ![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Jak Wam się podobają przełączniki na kierownicy? Ten plastik przy pierwszym małym "paciaku" nie legnie? Mała obcierka kiery i ruda działa.
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 godz 6 min 18 s
|
![]()
to nie pisak, to gołębie posrały.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Czego oczekujecie przy cenie poniżej 50 tys od Hondy.
Jakość wszystkich motocykli spadła niestety. Obawiam się że w tym przypadku szału nie będzie niestety |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Ten sam projektant po prostu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Stalowa Wola/ MIELEC
Motocykl: TransAlp+Multistrada + Cagiva Elefant
Przebieg: hohoho
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 9 godz 45 min 30 s
|
![]()
CRf jak wchodziła kilka lat temu tez kosztowała poniżej 50ty sa teraz kosztuje około 64tys. a jak potargujesz to kupisz taniej, CRF tez szału nie robi a cena rośnie bo zrobiła modna ..
![]() |
#9 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Z perspektywy czasu wolałbym zostawić kasę w kieszeni i wziąłbym trampka niż CRF. O ile w ogóle bym rozważał takiego kloca a raczej bym nie rozważał. 50 koła to teraz kosztuje endurak w dwupaku od KTMa więc Trampek jest dość rozsądnie spozycjonowany. A Aryka Herni kosztowała bodaj 53500 cennikowo jak wyszła. Brałem z pierwszego rzutu i nie kojarzę żeby cena spadła poniżej 50K , no chyba że w negocjacjach z dealerem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Przykład który znam dobrze. V-Strom 650, niedrogi, prosty, zacny sprzęt - w 2017 kosztował 31 tys nowy z salonu. Dziś kosztuje jakoś 40-41. To nie jest tak jak CRF 1100 zamiast 1000 tylko dokładnie TEN sam model. 2017 od 2022 nie różni się niczym poza kolorem.
Mało tego - jak miałem w 2017r. DL650 z 2012 z przebiegiem 14 tys km wyceniłem go i sprzedałem za ok 22k pln ![]() Dlatego ja zdziwiłbym się raczej gdyby ten trampek był wyceniony na 40. Co do motocykla nie mam zdania, czas pokaże jak to się będzie sprawdzało. Źle nie będzie, to raczej na pewno. Różnica jest taka że ten segment teraz jest tak bogaty jak np. SUVy (których odwrotnie do motocykli adv nie trawię) ![]() Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |