|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 22 godz 59 min 54 s
|
Klaskać a nie narzekać :-)))
Ostatnio edytowane przez puszek : 24.07.2015 o 19:19 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
![]() Jest taka sama lipa jak w kacie, przewód hamulcowy puszczony nad przednim błotnikiem. Jak się błotnik zapcha na ukrainie glinobłotem i się go odkręci to się będzie w kostę wciągał. Ciekawe czy osłona silnika od siódemki podejdzie
Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. Ostatnio edytowane przez madafakinges : 23.07.2015 o 14:57 |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Sexu i biznesu
Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE
Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s
|
Cytat:
Dodatkowo, jak sie załozy blotnik od Dniepra to nie ma tej samej srednicy i bedzie ocierac.
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() Z tym skokiem zawieszenie 310mm z przodu to trochę przesadzili.na pewno jest nie więcej niż 250na zdjęciu S ze skokiem 265 widać gdzie laga się kończy
|
|
|
#5 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 54 s
|
Portugalskie.
wysłane z telefonu
|
|
|
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Olkusz
Motocykl: RD04
Przebieg: 290000
Online: 2 tygodni 4 dni 13 godz 8 min 50 s
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
Online: 0
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Eee. Kaszana.
Obiecanych stu kuni nie ma. Więcej waży niż 800 GS. ![]() Bak jakiś mały, pewnie z "piuntkę" łyknie to nawet "śterysta" zasiegu nie wyrobi. No i ten przewód hamulcowy, jak madafakinges prawi, całkiem do dupy. No nie idzie bez błotnika przedniego jeździć. ![]() Tak naprawdę to bardzo ładny motocykl. Aż rozważam zakup... jak się pojawią używki. To mówiłem ja. Człowiek jeżdżący od 15 lat jedyną słuszną marką.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: podwrocławskie zadupie
Motocykl: '12 LC4 690 Enduro R
Online: 1 miesiąc 3 dni 21 godz 32 min 45 s
|
A co jeśli Borys też kupi Afrykę?
he? I co, zlikwidować i co w zamian? ![]() Muszę się we Wrocku do salonu Hondy przejechać i popytać o przyszłe jazdy testowe. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mnie stać, żeby sobie kupić nowe moto za 50 kawałków , bo czekać kolejne 20 lat aż stanieją do akceptowalnego dla przeciętnego Malinowskiego poziomu nie zamierzam, gdyż się tak zestarzeję że nogi przez siedzenie nie przerzucę .Zipo, El, co ja bym bez Was tu zrobił? :P |
|
|
|