|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Lublin
Motocykl: ATAS 1000 '18
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 7 godz 12 min 0
|
![]()
Moj ATAS 1000 z końca 2018 też się załapał.
Wygląda na to że chyba wszystkie ATASy 1000 czeka ta płukanka.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2020
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 dzień 17 godz 31 min 34 s
|
![]()
Dobrze rozumiem, że ta akcja nie jest zależna od miejsca i czasu zakupu motocykla?
Moja była kupiona w Szwajcarii, to muszę szukać na ich stronach czy polska âprzywoływarkaâ wystarczy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Lublin
Motocykl: tesco
Przebieg: 48kkm
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 12 godz 4 min 22 s
|
![]() Cytat:
Nie ma znaczenia gdzie była kupiona. Jeśli sie po vin’e łapie na akcje to zrobisz w najbliższym Aso Honda. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Rozmawiałem z Honda Plaza: naprawa polega na wyjęciu baku, wyczyszczeniu go w środku oraz na zamontowaniu dodatkowego wstępnego filtra który ma zapobiegać osadzaniu się tlenków cynku na dotychczasowym pierwszym filtrze. Zamówili już takie zestawy do moto które maja na stanie. Podobno czas oczekiwania może być około tygodnia. Czas naprawy około 3h. Już mnie zarejestrowali i maja dać znać jak tylko przyjedzie zestaw dla mnie - najwyżej wypożyczę przyczepkę. Napisze jeszcze o tych światłach dziennych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez honda_honda : 11.02.2021 o 16:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Piaseczno
Motocykl: CRF1100 DCT
Przebieg: Rośnie
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 6 godz 5 min 15 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() |
![]() Cytat:
Taki rodzaj usterki musi być zdiagnozowany w serwisie oraz podczas jazdy testowej gdzie rzeczony błąd wystąpi i zostanie potwierdzony przez mechanika lub doradcę serwisowego (ewentualnie udokumentowany za pomocą filmu przez użytkownika). Po potwierdzeniu wystąpienia błędu otwierane jest zlecenie gwarancyjne i wysyłane do gwaranta (centrala Hondy w Polsce) i to on decyduje o ewentualnej wymianie/naprawie w ramach gwarancji. Jak się zrobi ciepełko to nagram filmik i postaram się załatwić przy przeglądzie. Możemy się zgrać i zgłosić równocześnie albo podzielić się doświadczeniami. Emek, Jakie inne ASO w Warszawie byś polecił zamiast HP? Nie jestem jakoś specjalnie przywiązany emocjonalnie do nich... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Łomianki
Motocykl: tymczasem przerwa
Przebieg: stały
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 45 min 40 s
|
![]()
Co prawda pytanie było do Emka, ale się podczepię - jak dotąd wszystkie serwisy robiłem w MCS na Prymasa Tysiąclecia. Nie odnotowałem żadnych negatywnych akcji, więc zamierzam dalej tam jeździć. Jakoś rok temu będąc u Szparaga zapytałem czy serwisują NAT, odpowiedział wówczas, że nie bardzo chcą się za to brać (chodziło o "autoryzowane" przeglądy gwarancyjne) i rozmowa zeszła na MCS właśnie. Nie polecił wprost, ale dał do zrozumienia, że to sensowny warsztat. Tak przynajmniej wywnioskowałem z jego wypowiedzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Honda Plaza. Słowa klucz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Akcja serwisowa Hondy CRF 1000 | falcon500 | Akcje serwisowe | 52 | 27.12.2021 11:51 |
CRF 1100L - która ladowarke/prostownik wybrac | Robin | NAT - Warsztat | 15 | 14.12.2020 19:03 |