|
![]() |
#1 |
Połamany
![]() |
![]()
Uderz w stół...
A honda odpowie 6-letnią gwarancją na motocykle. https://www.advrider.com/honda-annou...nded-warranty/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
A jak Ci się zdaje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Jak wyżej
![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
No dobra - to może inaczej ... Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie w Pyrlandii zima, owszem wystąpiła, ale żeby zaraz solą ją traktować - nie zdążyli. I tak od kilku lat. Po za tym, że niewielu z moich klientów jeździ "w tak niesprzyjających warunkach" moturem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
U nas był śnieg i była sól. Póki nie spadnie deszcz ta sól jest na asfalcie.
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
No to, z czego u nas takie przypadki ? Ujowa jakość made in Japan + myjnia - czy mi się wydaje ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Może niech OP się wypowie czy jego motocykle widziały angielską zimę.
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Panowie, w UK ( na południu) zimy są łagodne i mało symia solą. Ja raczej stawiam na na kiepską jakość stopu lub lakieru. Dziwne że dzieje sie to tylko z jednej strony i tylko w punktowo. Podobne zjawisko miałem kiedyś w Suzuki i w Kawasaki Vulcan pomimo tego że motory nigdny zimy nie widziały i stały na zimę w garażu. W tygodniu podjadę do Dealera Hondy z reklamacją. Zobaczymy co powiedzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 59 min 20 s
|
![]()
sól jak już wlezie to już nie wyjdzie będzie żarło aż się metal (stop alu) skończy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Nie obraź się Hankis ale z ww względu nikt nie kupuje w PL maszyn z UK chyba że jakiś swiezak lub ktoś komu to lotto. Wystarczy punktowe uszkodzenie lakieru i już jest polka.
I jak posale wcześniej - gdyby to było tylko aluminiowe to pół biedy. Stopy Alu i magnezu wyjątkowo ochoczo i dogłębnie reagują z solą.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
BMW rally 3 czy jakoś tak..... | Vertus72 | Ciuch Afrykańczyka | 30 | 07.05.2016 09:18 |
Czy to trzeba jakos smarowac?? | betu | Hamulce, kola, opony | 41 | 23.01.2013 09:11 |