|
|
#11 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Dwa kroki w tył w porównaniu do CT.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Łódź
Motocykl: CRF 1100 DCT
Przebieg: 42000
Online: 1 tydzień 1 dzień 12 godz 57 min 13 s
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Cytat:
Jak dla mnie brak: IMU, szprych i przedniego koła 19". Reszta zajebista! Bardzo dużo gratów w cenie, która jest relatywnie niska! |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2011
Motocykl: CRF 1000D DCT
Online: 1 tydzień 2 dni 17 godz 13 min 3 s
|
Moim zdaniem ten silnik jest zdecydowanie za słaby na przeloty autostradowe w 2 osoby z kuframi. Moc powinna być zblizona do Yamahy fjr 1300 czy Bmw 1300 gt, czyli minimum te 30/40 koni wiecej...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Łódź
Motocykl: CRF 1100 DCT
Przebieg: 42000
Online: 1 tydzień 1 dzień 12 godz 57 min 13 s
|
Konrad7005 tylko po co jak na autostradzie masz ograniczenie do 140 km/h? Do 160 to nawet nc750 da radę, więc tu będzie jeszcze zapas. Z tego co widzę to w hondzie ważna jest ekonomia a nie rekordowe parametry. Na ostatnim wyjeździe zrobiłem 8000 km i tylko kilka razy doszedłem do 160, więc wielu motocyklistom to wystarczy, zwłaszcza, że zauważyłem będąc przez ponad miesiąc poza Polską, że człowiek zaczyna spokojniej jeździć jak ma się użerać z Turecką czy Bułgarską policją. Takie czasy.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Zgadzam się z Konradem. To nie chodzi o prędkość lecz bezpieczeństwo wynikające pośrednik z momentu. Ekonomia nie jest odpowiednim argumentem. Przez kilka lat podróżowałem po szosie K1600 i on palił 5,5 litra więc ten tego.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Muszel nie o bezpieczeństwo tylko frajdę gdy odkręcasz manetę a tu łupież z łysiny spada.
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 7 godz 54 min 13 s
|
niewątpliwą zaletą tego motocykle będzie lekkość pomimo faktycznej wagi, która będzie jeszcze mniej odczuwalna w NT niż jest to w CRF. Krok fajny ale po ten łańcuch w turystyku?
Poza niższym zawiasem to wygląda to na CRF nawet rama podobna.Co najważniejsze to NT1100 jest b.ładna i dobrze stonowana jak ktoś lub komfort a zawiasy CRF mu są zbędne lub i tak ma lepszy motocykl w teren to będzie spoko. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Fakt, z łysiny
![]()
|
|
|