![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: okolice Warszawy
Motocykl: CRF250L * T7
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 7 min 13 s
|
![]()
Może coś podpowiecie dobrzy ludzie ?
Pfizerowa szczepka wykruszyła mi znienacka kompana tej wycieczki, a plan był na południowy TET. No i teraz wszystkie kierunki nagle stały się możliwe i zgłupiałem z nadmiaru opcji ... Podlasie ? Mazury ? Bieszczady ? Pomorze ? TET ? ... ? Chcę wyjechać jutro rano (piątek) spod Warszawy i wrócić w poniedziałek wieczorem lub wtorek przed południem. Nie zwiedzam muzeów, tym razem nie chcę też mocno orać podłoża, bo lecę Trampkiem z bagażami. Taki chilloutowy wyjazd miałby być, ale podrzędne asfalty, szuterki i polne drogi widziane znacznie milej niż szosa z numerkiem. ![]() Nigdy nie mam czasu na robienie fotek, więc chcę polatać bez napinki i pstryknąć czasem jakiś krajobraz do pamiętania. No i przy okazji sprawdzić czy po wieloletniej szybkiej codzienności ja w ogóle umiem latać bez napinki ![]() Tylko w którą stronę jechać, jak to tylko 4 dni a do wyboru tyle kierunków ? A może ktoś chce dołączyć gdzieś na jakiś kawałek ? Każdy pomysł będzie mile widziany ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dokąd w Amerykę? | sambor1965 | Przygotowania do wyjazdów | 10 | 16.07.2016 17:04 |
Skąd przychodzimy, dokąd idziemy? | Lupus | Kwestie różne, ale podróżne. | 15 | 31.05.2013 23:59 |
Ukraina lub inny teren od jutra albo od czwartku | Mirmil | Umawianie i propozycje wyjazdów | 13 | 12.08.2012 19:58 |