![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: depresja Gdańska
Motocykl: XL600V
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 13 godz 58 min 13 s
|
![]()
może to że przylecisz Afryką zainspiruje innych do dwóch kółek
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Miasto: Rz-ów
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 14 godz 42 min 51 s
|
![]()
Termin w tym roku nue dla mnie, ale jak ktos zainteresowany, to afrykę użycze komuś, by ten ktos, pokazał ze sie da.
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 1 godz 3 min 0
|
![]()
Red kontynuuj przeklejanie El tekstów. Fejsa brak u mnie więc jedyna szansa.
Poezja nieoczywista jak swieży oddech nad morzem syfu .....
A Man of Nomadic Traits Ostatnio edytowane przez RonDell : 20.09.2017 o 17:23 Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
https://youtu.be/FPIzKTbQZ9s
Z jednym El w skrócie byłem kiedyś na Białorusi i ten kawałek "grał", a wezmę w cudzysłów. Piwo białoruskie ku.... tylko z butelki, duch, dmuch mu zakłóciło, a mi umysł, bo mi się nawet te... piski podobały. Tak mi się przypomniało. 20-30ści piw butelkowych w plecaku na rowerze to .... fantazja.
"Podróż jest lepsza niż dotarcie do celu" Ostatnio edytowane przez mareksz007 : 20.09.2017 o 19:00 Powód: korekta |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
Red. A ten fajfus nie pisze nic o awariach tego złomu. Widziałem to cudo myśli garażowej i to nie ma prawa dojechać do celu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: nad rzeczką , opodal ...
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 5 dni 22 godz 26 min 44 s
|
![]()
czytam , jak zawsze z wielką przyjemnością ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Zaiste piękne mamy forum...
#8 |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
Fajnie, choć muza taka sobie.
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 8 godz 8 s
|
![]()
Ogloszenie:
"Moi Drodzy. Mając przed sobą nieskalaną ludzką ręka przestrzeń (akurat ja), możemy wspólnie udowodnić, że "te ręce" nie tylko psują otoczenie ale mogą je wzbogacić.Nie będę odkrywczy, stwierdzając, jak dużym powodzeniem cieszą się dzisiaj programy kulinarne z udziałem celebrytów. Uszczknijmy więc i my coś z tego tortu. W związku z powyższym zapraszam do wzięcia (aktywnego) udziału w kręceniu pilotażowego odcinka "Biesowisko od kuchni". Na czym ta "aktywność" ma polegać? Ano na tym, żeby każdy w domowym zaciszu przygotował, coś, czym lubi się od czasu do czasu "pochwalić" przed zaproszonymi przez siebie gośćmi. Naturalnie chodzi tu o kulinaria (swojskie specjały znaczy) a nie skakanie na główkę do pustej wanny np. Może to być i ogórek kiszony, byle w takiej ilości, by dało się go podzielić na 50 małych porcji. Zapewniam, że trud zostanie nagrodzony. P.S. O ład i porządek zadba osobiście El Komendante (nie mylić ze mną!). Nie zwalnia to oczywiście nikogo z obierania jajek w kuchni. Pozdrawiam Elwood" |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 8 godz 8 s
|
![]()
Komunikat z tuby.
Zbliża się termin wpłaty. Prośba o nieociąganie w temacie, bo jak mawiał pewien amerykański detektyw polskiego pochodzenia: można się obudzić ze śliwkami w granatach wysmarowanym musztardą. Jednocześnie informuje się kolegę z grupy AA(iA), że wygrał nagrodę w temacie szybkości zapisów i opłaty wpisowego. Dla ułatwienia dodam, że ów kolega jest właścicielem PSP - Prawdziwego Swetra Podróżnika. Obywatel MM, co to Afrę chce porzucić w Rzeszowie niech pisze na maila. Zadanie do wykonania przednie będzie - celem konsumpcji zdolności niebywałych kolegi i zaprawdę nie chodzi o alkohol. Pozdrawiam Elwood |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Biesowisko 2015 - idzie nowe | El Komendante | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 19.10.2015 21:42 |