|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: Huska 701E '21
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 15 godz 6 min 18 s
|
![]()
Zeta nie sprawiają większych problemów.
![]() Ostatnio edytowane przez Wojtkuuu : 30.01.2022 o 08:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
na Lce pewnie nie sprawiają
![]() ![]() ![]() tak czy siak - temat handbarów u siebie uważam za zakończony. myślę jeszcze nad krótszymi dźwigniami hebla i sprzęgła ale nic mi póki co nie wpadło w oko. wojtek - ta acerbisowa miska mam pytanie: spust oleju pasuje idealnie z otworem w tej misce ![]() spotkałem się w USA z opinią, że te acerbisowe miski to są dostosowane miski od DR650 ale widzę, że ładnie to leży na ramie od spodu i ładnie chroni pompę wody więc nie może to być coś z przypadku. może coś poprawili a tamta opinia była z czasów kiedy nie było dedykowanego produktu ![]() chciałbym coś bardziejszego niż ten oryginalny plastik w Rally ale jeśli już to są tylko sztuki do wersji L :/ tzn o ile wiem. aluminiowe mi sie nie podobają.
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Przespałeś drogi Matjasie. Asik zakładała kilka stron wcześniej do Rally
![]() Pizga tak, że trzeba chyba pójść trzymać dach. Ostatnio edytowane przez muszel72 : 29.01.2022 o 23:04 Powód: Grzechota |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
u nas też wieje. do tej pory wydawało mi się, że pizgawica to jest raczej nocna sprawa tymczasem zapowiadają, że jutro za dnia ma być jeszcze gorzy.
zobaczę ten wpis - faktycznie nie kojarzę ale zrzucam to na karb podłego samopoczucia w ub tygodniu i jeszcze ciut wcześniej. dzisiaj fajnie było już pójść do garażu coś pokręcić! EDIT: znalazłem ten jej wpis - no IMVHO przy takim jebutnym handbarze nie ma opcji, żeby z prawej mańki nie było kolizji z owiewką a przynajmniej z wyłącznikiem ABS - one odstają od kiery dobrze dwa razy tyle co Acerbis a wiem co widziałem dzisiaj w garażu. pożyjemy zobaczymy Muszel co tam Ci wyjdzie w montażu. na pewno wyjdzie, że pliszka swój ogonek chwali ![]()
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
To Asik_Halina proszę się tu ujawnić z tą kolizją owiewkową
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 39 min 16 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
No czyli macie jasność
![]() Póki nie dotchne to nie uwierzę ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Wrzucam fotki szpeju zamontowanego na 300L mojej narzeczonej. Może niektórym takie info się przyda.
Handbary ZETA. Montaż praktycznie bez komplikacji w seryjnej kierownicy. Pomijając fakt zmiany śrub tak, aby wkręcić się w gwinty w kierze. Oryginalnie jest chyba M8, a ja zamontowałem M6, ale dobrałem dłuższe, mocniejsze i z większymi łbami. Jeśli z jakichś względów się to nie sprawdzi, to będzie rozwiercanie i gwintowanie na M8, albo zmiana kierownicy. Klamki ZETA. Kierowniczka ma małe dłonie i konieczne było zamontowanie takich, które mają regulacje odległości od kiery. Tanie osłony ramy od majfrendów. Spasowanie nie jest idealne, ale za tę cenę akceptowalne. Poszerzenie stopki od majfrendów. Spoko. Osłona silnika Acerbisa. Bardzo dobre dopasowanie do ramy i silnika. Nawiązując do pytania Matjasa: otwór w osłonie ma przypadkową lokalizację. Nie służy on spuszczaniu oleju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
chcę takie klamki
![]() intriguje mnie ta płyta pod silnik. zastanawiam się czy nie dałoby się tego przysposobić do Rally.
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
https://sklep.mefo.pl/komplet-dzwign...0l-czarne.html |
|
![]() |
![]() |