|
|
|
|
#1 |
![]() |
Yamaha A720 poszła w zestawie z Denonami. Nieaktualne
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
A może ktoś ma na sprzedaż magnetofon kasetowy z wychyłami ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Mi został już tylko CD491 harmana, ale kolega ma z "wycieraczkami" JVC KD a7. Jeśli się podoba, mogę zapytać o cenę.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
... na głośnikach Heco.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Gdybyś tylko wymienił kabelki na lepsze, nie wspominając o zwrotnicy, to nagle by się okazało, że kasty grają dwa razy lepiej.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Pewnie Masz rację. Chociaż nie wiem czy już ktoś tam nie robił remontu bo kolumny grają bardzo wyrażnie i detalicznie. Tak jak Braun. Jednak do mojego wzmacniacza graja za jasno i trochę zbyt ostro.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kwestia okablowania. Wystarczyłby pewnie głośnikowy Monster M1 lub starszy P2P. Swoją drogą, jaki masz zestaw ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Pioneer dv717 jako transport, dac smsl m,,500 wzmacniacz JVC AX55 i kolumny Barco pro
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Przyznam, że firmę BARCO kojarzę tylko z profesjonalnymi monitorami dla grafików i poligrafii, a nie z audio. Nigdy takich nie słuchałem. Czy to ta sama firma ?
Dlaczego napęd DVD? W przypadku CD gorzej niż normalny napęd. Ja do przetwornika kupiłem Marantz-a z CDM4/19. Rozwiązanie tanie i jedno z najlepszych. Taki best-buy. W porównaniu do np. PD9300 (jako napęd) więcej szczegółów i głębsza scena. |
|
|
|