|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
A co? Wolelibyscie, zeby zamarzl gdzies w nocy w zaspie? Jedyna rozsadna decyzja - to nie sa zarty tylko 4 tys km i mroz po -40 stopni. Dobrze ze sobie dal na wstrzymanie i ze do tej pory nic zlego sie nie stalo. Nie rozumiem 'kibicow' ktorzy Mu radzili: dajesz! Jedziesz! Dasz rade! 99% nie widzialo mrozu wiekszego niz - 25 i to przez 2,3 dni. Ciekawe czy jak zobacza goscia w klapkach idacego zima na K2 ze sznurkiem od snopowiazalki i strazackim toporkiem to tez beda bic brawo - bo spontan i 'dasz rade'. Pojedzie dalej wiosna.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Dobrze zrobił, to przestało być przyjemne, a podróż powinna być przyjemna, nieprawdaż?
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
może cokolwiek przemyśli i wiosną pójdzie mu lepiej. oby tak było.
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]()
To nie bedzie wiosna, To bedzie dalej zima,tylko bedzie troche wiecej slonca(swiatla)
A jak przyjdzie wiosna i nie zdazy dojechac przez roztopami do Wladywostoku, to jechac po bryzgajacej brei-brrrr
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Pisał że musi wrócić po moto max do 90 dni. Tam dalej będzie "piekło"
Czas pokazuje na ile to wszystko trzyma sie kupy i na jakim poziomie ten człowiek myśli racjonalnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Kerry :-)) Ireland
Motocykl: RD07a
Przebieg: 61.000
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 12 godz 43 min 6 s
|
![]()
Chwala gosciowi za to, ze ruszyl tylek z domu. Czy mysli racjonalnie? W mojej opinii nie. Po kiego grzyba mu wozek boczny? Dodatkowy alternator- to jakas kpina (z samego siebie) no i chu.owo rozwiazal sprawe telefonow. Wroci, pozbiera mysli, wyciagnie wnioski lub tez nie i pojedzie dalej. Oby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() |
![]() Cytat:
Ciekawe jak mu dalej to pójdzie, z tą zimą to dupa ogólnie nieprzemyślana wyszła ale czego się w sumie spodziewał. Mimo wszystko trzymam kciuki.
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]() Cytat:
Jak bedzie mial wize rosyjska wielokrotna, a do tego jak sobie zrobi mongolska, to moze przyjechac do UlanUde 2 dni przed uplywem wwozu wriemiennego, wjechac do Mongoli, przybic pieczatke, wjechac do rosji, od nowa zrobic wwoz wriemienny i miec znowu kolejne 90 dni na podrozowanie. Czyli maxymalnie musi byc przy motocyklu ok 10 marca 2013. Podrozowac po Rosji tak,zeby zdazyc wyjechac 10 czerwca.
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
ale będzie miał sposobność na zimno, tfu.. ciepło przemyśleć kilka spraw i ruszyć lepiej przygotowanym. I tego mu życzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Wedlug mnie jest dalej w dupie, bo musi końcem stycznia początek lutego wrócić po moto. Ciekawe jak z tego wybrnie..
Drugi alternator..? Skóry z niedźwiedzia..? Laweta..? Sponsor jest pewnie już bardzo zachwycony, a bedzie jeszcze bardziej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wycieczka dookola jeziora Turawskiego. | igi | Polska | 18 | 04.12.2012 15:53 |