![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Kusi, natomiast obawiam się, że moja przygoda zakończy się na wysokości Trondheim..
Jak wspomniałem na samą Norwegię mam ok 8 dni bez dojazdu od siebie więc aby podgonić rozważam gonienie busem do Hirtshals.. ( Kraków-Berlin-Hamburg-Hirtshals - 1380km/13,5h autobanem! ![]() ![]() Jeszcze do Oslo z Frederikshavn promy latają..muszę to ogarnąć.
Życie jest za krótkie żeby jeździć singem czy rzadówką.. ![]() Ostatnio edytowane przez Pirania : 08.12.2016 o 10:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Przejrzałem trasę i.. ZZ44 dobra robota! Nie rób tracka szkoda czasu, jak nasze drogi się zjadą zapraszam do kuferka!
![]() ![]() Zależy jak pójdzie z czasem, wstępnie po przejechaniu 17tki zawracam na S a jak czas pozwoli płynę za linię koła polarnego.
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gdynia
Motocykl: NAT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 11 godz 49 min 29 s
|
![]()
W 2011 zrobiłem taką traskę po fiordach, może jakoś pomoże przy układaniu trasy.
![]() Cała relacja dostępna u transalpowców http://forum.transalpclub.pl/viewtopic.php?f=42&t=7692 Pozdrowienia, D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miasto: wszędzie mnie pełno
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 godz 59 min 33 s
|
![]()
Ja ze swojej strony gorąco polecam lodowiec Jostedalsbreen, a dokładniej jego ramię Nigardsbreen. Miejsce jest super, nie ma tam dużo ludzi i dojazd jest dość sensowny (chociaż tym pewnie przejmujecie się najmniej). Tu trochę zdjęć z mojej wizyty tam http://roadtripbus.pl/roadtrip-5-dzien-18/ Tego dnia była bardzo dobra pogoda, jeden z kolegów zdecydował nawet wykąpać się w wodzie pod lodowcem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Patrzcie i planujcie przyszloroczne wakacje
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
że tak się wtrącę,ile plnów na taki wyjazd trza mieć?
![]()
![]() |
#7 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Kosmos! I pomyslec ze to tuz tuz za naszym Baltykiem..
![]()
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Dubel,
wiesz ile osob z Toba jedzie ? Melon, znam goscia z Mielca co mial taktyke upijania ekipy i pod oslona nocy spuszczania paliwa z innych moto.. tu szlaneczka, tam szklaneczka i jego moto spalalo 1,2 l / setke! ![]()
![]() |
#10 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Pozdro |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Alaska i Kanada 2017 - ktoś chętny? | mirkoslawski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 46 | 26.11.2017 21:05 |
Maroko 2016/2017 | MajQ | Umawianie i propozycje wyjazdów | 30 | 07.11.2016 10:21 |