![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
Zobacz wyniki ankiety: Czy regulamin jest sprawiedliwy | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 23.26% |
Nie |
12 | 27.91% |
Potrzebna korekta |
21 | 48.84% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
księgowy...
![]() |
![]()
Ja też popieram
![]() O Podosek wyskoczył, ja myslałem że tu tylko ze czterech gada. Podos, a jakie jest Twoje zdanie co do całości tematu. pozdr. Ostatnio edytowane przez zbyszek_africa : 18.02.2010 o 15:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]() Cytat:
http://www.africatwin.com.pl/showthread.php?p=101496#
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
księgowy...
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak opadają emocje to człowiek inaczej trochę patrzy... zdrowia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ramirez....
![]() Chcesz w ryja? NIE, dalej znaczy NIE.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 4 godz 59 min 37 s
|
![]()
już nic nie mówię ...
![]()
![]() |
#6 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 4 godz 59 min 37 s
|
![]()
Dla jasności, nie chcę mieć kolejnego molocha na moim dedyku.
Podałem tą opcję jako TYMCZASOWE rozwiązanie, aż nie wypracuje się czegoś, co będzie dla nas w sam raz. 21 marca kończy nam się serwer na home jaki juz nie wyrabia.
![]() |
#7 |
no... może trochę niezdecydowany
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: koło Mszczonowa
Motocykl: już nie Afri, R1200GS + Franza DRZta
Przebieg: rosnący
![]() Online: 2 tygodni 12 godz 37 min 22 s
|
![]()
Aha. No to bardzo przepraszam.
![]() |
#8 |
Trampkarz
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 36 min 48 s
|
![]()
Jak dostawcy mają nadwyżkę w kieszeni to wpłacą dodatek (0,01%, 1%, 50%...)....jeśli nie to trudno. Chwała im za to że sprzedają nam taniej - bo jeśli po rynkowej cenie to znaczy że traktują to miejsce jako najnormalniejszą reklamę - na to się nie zgadzam.
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
![]()
Wiecie jak by nie było sprzeczności jakie funduje GTW może nie było by problemu .Tylko który regulamin wybrać
może ten? ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2005 Miasto: Kraków Posty: 3,429 Motocykl: RD07a Galeria: Zdjęcia i nie tylko ![]() ![]() Jeżeli jesteś: -wynalazcą, -przedstawicielem, -producentem, -dealerem, -importerem, -serwisantem lub w inny sposób zarabiasz na życie w branży motocyklowej, oraz chciałbyś zaprezentować swój produkt lub usługę innym użytkownikom tego forum - to zrób to właśnie tutaj. Twoje ogłoszenia są całkowicie bezpłatne, jednakże w zamian oczekujemy, iż jesteś gotowy na szczegółową dyskusję o swoim produkcie czy usłudze i rzeczowo odpowiesz na pytania forumowiczów. Być może nasze przemyślenia i uwagi natchną Cię do udoskonalenia swojego produktu, lub stworzysz całkowicie nowy- lepszy. Pamiętaj, że musisz też być przygotowany na bezkompromisową krytykę, jeśli jako dostawca, nie zrealizujesz swoich obietnic. To miejsce do prezentacji i dyskusji, więc nie myśl, że bezkarnie możesz spamować super ofertami właśnie kończących się promocji - takie zachowania również nie będą tolerowane. Zdajemy sobie sprawę, iż różnica między prezentacją i dyskusją a promocją i reklamą jest bardzo delikatna - liczymy, zatem na Twój zdrowy rozsądek. Zapraszamy. Dla celów tego forum zastrzegamy sobie prawo do definiowania, co jest spamem a co nim nie jest. Przypominamy, że obowiązują Cię zasady zamieszczania ogłoszeń takie jak wszystkich użytkowników: 1. Podajemy opis, cenę i lokalizację przedmiotu 2. Nie dajemy linków do allegro ani innych serwisów aukcyjnych. Wyjątkiem są aukcje otwarte z tzw. opcją "kup teraz." 3. Staramy się załączyć zdjęcia. Ludzie i tak będą o to prosić, w ostatecznosci wysyłaj na Priv 4. Obowiązują Zasady Netykiety -Nie "podpinamy" się pod inne, cudze ogłoszenia z propozycją sprzedaży własnych!!! -Zbyt częste "podbijanie" ogłoszenia nie jest zachowanie eleganckim. Dobra zasada to "podbicie" raz na 7 dni. __________________ pozdrawiam, podos AT2003, RD07A Moja Galeria ![]() Ostatnio edytowane przez podos : 03-03-2009 o 12:23. ![]() ![]() ![]() albo ten? Aby zapanować nad porządkiem w tym dziale zespół Administratorów i Moderatorów określa następujące zasady korzystania z „Działu Producentów i Dostawców”.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Randal, teraz już podjudzasz... GTW już wie, że źle zrobiła, daj im jakoś wyjsc z tego z twarzą.
![]() |
![]() |