|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
widzę, że kostki jak wino. ze cztery lata temu rzadko która przekraczała 50PLN + wysyłka
![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Wlkp.
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 11 godz 8 min 31 s
|
![]()
a te kostki to nie są niebezpieczne czy cos ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
daj spokój Genek. ogłuszyć można nawet skarpetą z piaskiem
![]()
![]() |
#4 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Moja ma dobre 30 lat, dostałem w spadku rodzinnym. Fest spadek. Pisząc te słowa żyję oraz nie jest mi znany przypadek zgonu w pobliżu tej maszynki. Mówię oz gonach śmiertelnych bo zgony innego rodzaju występowały i to nawet sporo
![]()
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: S-ec
Motocykl: 690 R
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 27 min 2 s
|
![]()
qrcze o ile dobrze pamietam to ojciec gdzies przyczail takie 2 szt w garazu, nadmieniam iz kierowniczka sklepu harcerskiego byla jego znajoma i dlatego kupil az 2 z pod lady
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 19 godz 21 min 34 s
|
![]()
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Ponownie Kotlina Kłodzka :D
Motocykl: RD07 mit VW parts :D
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 15 godz 9 min 23 s
|
![]()
Fajne jeśli masz w co później wytrzeć kubek lub menażkę. Inaczej wszystko w sadzy no i trzeba mieć czym palić.
Mam MSR gazowego, Esbita na kostki paliwowe i Blueta (jeszcze ze starych czasów). Kiedyś korzystałem z ruskiej kopii prymusa bo nic innego nie było na rynku. Ale dwie małe eksplozje i kilka wycieków w plecaku wyleczyło mnie z tandetnej technologii zza wschodniej granicy. Aktualnie mam kubek z radiatorem Optimus Terra by Sveden i jestem bardzo zadowolony. Sprawdził się ostatniej zimy ma mocnym wietrze. Też myślę na zakupem kuchenki wielopaliwowej ale też raczej wytwórców ze skandynawii lub UK.
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: łódź
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 8 godz 36 min 14 s
|
![]()
mnie udało się kupić pod koniec minionego roku PRYMUSA za 80 zł. razem z przesyłką wygląda jak nowy. kluczyk w komplecie nawet mam radziecką inst. obsługi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Motocykl: Vstrom650"xt"
![]() Online: 13 godz 35 min 6 s
|
![]()
kontunuując cykl artykułów poświęcony przygotowywaniu żywności w plenerze i podczas wyjazdów motocyklowych napisałem niedawno 2 nowe artykuły na ten temat: Camping cooking - naczynia, termosy, itp. http://www.globtroter.pila.pl/index....lowy&Itemid=11 poświęcony szeroko rozumianemu ekwipunkowi biwakowemu do gotowania innemu niż tylko kuchenka oraz Camping cooking - potrawy i napoje biwakowe http://www.globtroter.pila.pl/index....lowy&Itemid=11 dedykowany różnym rodzajom potraw jakie można szybko przygotować podczas motocyklowej wyprawy w plenerze Mam nadzieję że uwagi tam zawarte przydadzą się komuś w trakcie kompletowania własnego ekwipunku i zaprowiantowywania jakiegoś wyjazdu. Pozdrawiam.
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Ośno Lubuskie/Lünen
Motocykl: RD07a
Przebieg: 55tys
![]() Online: 4 dni 10 godz 55 min 36 s
|
![]()
Też mam PRYMUSA radzieckiego. Ale ostatnio zakupiłem zestaw esbit cookset 985ml i to był dobry wybór także polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
ktora opone wybrac ??? | MuSStaFFa | Wszystko dla Afryki | 39 | 19.11.2010 16:05 |