|
![]() |
#3 |
Miasto: wawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 17 godz 6 min 41 s
|
![]()
po cichu mialem nadzieje ze nowa afri tak naprawde bedzie stara. Po delikatnym lifcie jako uklon w strone czasu ktory jakby nie bylo uplywa i z nowszymi bebechami ale bez przeladowania elektronika, pare koni wiecej w niesmiertelnej fałce.
Mialen nadzieje ze to bedzie odswiezona ale legenda, dwie okragle lampy i ksztalt czachy z grubsza jak wtedy... To by byla rzecz niespotykana w dzisiejszym swiecie, takie uwstecznienie ale mysle ze mogla sie udac. Ludzie by to kupowali. Nowa mi sie podoba najbardziej ze wszystkich obecnych katow yamach beemek ale jakby nie bylo jest ich powieleniem, nawiazuje do tego trendu. Na dobra sprawe wsio rawno...
![]() |
#4 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Mi tam się podoba bardziej niż stara... Stara jest ociężała, napuchnięta i oplastikowana. Stara afryka wygląda dopiero jak się ją dźwignie do góry.
![]() |
#5 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
Lipa tylko, że nowa pewnie nie wyjdzie w malowaniu techno, a jest to zajebiste malowanie
![]()
![]() |
#6 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Kompresor i pistolet
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Miasto: wawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 17 godz 6 min 41 s
|
![]()
no to akurat fakt, malowanie wymiata. trzeba staruszka tak pomalowac
![]()
![]() |
#8 |
Miasto: Kraków
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 22 godz 34 min 21 s
|
![]()
To jest typowo Polskie. Zanim Honda pokazała jak bedzie wyglądała nowa Afri to było jeczenie że to pewnie bedzie za cięzkie nie wjedzie w teren pewnie 1200 albo więcej i wogóle do bani. Teraz kiedy okazuje się że ma być lżejsza od pierwowzoru o znacznie większych możliwościach terenowych, na 100% bardziej poręczna i mocniejsza, i na dobrą sprawe trudno jest się do czegoś przyczepić w tym motocyklu, to pozostaje tylko jęczeć że na pewno będzie się psuła i że jest nieładna. Ja osobiście nie przypominam sobie żadnego produktu sygnowanego marką HONDA który by był jakoś szczególnie awaryjny czy nietrwały. Raczej odwrotnie marka ta kojarzy mi się nieodłącznie z trwałością. I nie wyobrażam sobie jakoś aby mieli zaczynać produkcje psujących się i nietrwałych motocykli właśnie od modelu True Adventure. A co do wyglądu samego moto to już oczywiście tylko kwestia gustu. Jak dla mnie to jedno z najładniejszych "enduro" jakie widziałem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 59 min 20 s
|
![]() Cytat:
Gdzie tutaj widzisz kierunek na trwałość..... kierunek jest tylko jeden rotacja ! Ostatnio edytowane przez mdxmd : 09.11.2014 o 14:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Poza generalizacji o Polsce ładnie napisane
![]()
![]() |