|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 6 godz 47 min 42 s
|
![]()
Gratulacje dla zwycięzców !!!
Podziękowania dla Czosnka za organizację konkursu ![]() Podziękowania dla osób które głosowały na naszą relację ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
Właśnie dotarliśmy do domu i przeczytaliśmy miłe maile od Czosnka. Dziękujemy organizatorom (wiadomo za co
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Gratulacje. Lena i Wojtek - brawo za małżeński podział
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 9 godz 26 min 34 s
|
![]()
Gratuluję Zwyciężcom!!!
Bardzo dziękuję za zorganizowanie Konkursu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Józefin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 84000
![]() Online: 4 miesiące 1 dzień 13 godz 14 min 9 s
|
![]()
Ja nie znam Calgona ale jak ta mata taka fajna to z chęcią też się kimnę z Wami wszystkimi
![]() ![]() Gratulacje dla wszystkich : uczestników i organizatorów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
No cóż gratulacje dla Wszystkich którym chciało się pisać i organizować.
Gratulacje dla Zazigiego i zasłużonego ferst plejsu! Jako ,że zająłem zaszczytne miejsce dziękuje mojej mamie, producentom całej ekipie na planie oraz głosującym na mnie. Podziękowania składam na ręce kaskaderów wszystkim mechanikom oraz obsłudze medialnej tego arcytrudnego przedsięwzięcia. Obiecuje dbać o pokój na świecie i walczyć z głodem w Afryce. "Jose Mourinho: Chciałbym podziękować sobie, bo wiem że ta nagroda mi się należała. Nie twierdzę, że jestem najlepszy, ale lepszych ode mnie nie ma." :-)))))))))) Co do maty to- ius primae noctis należy wiadomo do kogo i z ta osobą wyśpię się na niej na samym początku czytając książkę pożyczoną od Jagny:-)))))))))))))))))))))))) Wszystkim dużo uśmiechu, mniej napinki oraz udanych przygotowań do wypraw 2012!!!! ps. Malkontentom ... czekaj czekaj jak to było... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Zazigi... wiesz że wysłałem parę maili z pogróżkami, mam nadzieję że zadziałały. I znowu mamy szansę żeby zalać pałę, tym razem skuteczniej mam nadzieję!. Zapraszam cię (was) na wiosnę do mnie w góry, będzie można zasnąć przy ognisku.
Gratulejszyn
![]() |
#8 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
Wzruszenie odbiera mi mowę! Cieszę się się, że jest takie miejsce gdzie można podzielić się swoimi przeżyciami i tacy ludzie jak Czosnek którzy o nie dbają. Cieszę się też, że relacja się podobała, i że być może zainspiruje kogoś tak jak mnie inspirowały relacje innych. Cieszę się też że miałem ciągle zimny oddech Calgona na plecach... Dzięki!!!
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 20 godz 7 min 10 s
|
![]()
Nieco spóźnione, ale równie szczere co poprzedników podziękowania dla wszystkich.
A szczególne dla Faziego, bez którego relacja nie byłaby taka barwna. Może wejdzie w jedną z koszulek? Po powrocie do domu czekała na mnie wielka paka nagród. Będę teraz Bardzo Niebezpieczną Motocyklistką ze Scyzorykiem ![]() Czosnek - mam nadzieję, że konkurs stanie się nową świecką tradycją!
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]()
Ode mnie również wielkie dzięki. Dzięki za nagrody, dzięki, że Ci się Czosnek chciało. Również mam nadzieję, że za rok będą jeszcze większe, zdrowe emocje.
Podziękowania i gratulacje dla "konkurencji" - miło było poczytać Wasze relacje, wspaniale było z Wami "walczyć" . No i przede wszystkim dziękuję za głosy! Dla mnie już sam udział był wyróżnieniem. Jeszcze raz dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
1 wielki afrykański konkurs na relację z podróży | czosnek | Kwestie różne, ale podróżne. | 26 | 13.02.2012 11:13 |
Nowe relacje w wersji PDF - RELACJE - ALL IN ONE | 7Greg | Trochę dalej | 11 | 31.10.2011 17:51 |