|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
znalazłem dwie fajne:
http://sklep.gofox.pl/product-pol-14...-S-Jersey.html i ta zajebista: http://sklep.gofox.pl/product-pol-14...Jersey-09.html
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nie świeży tylko Nowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 18 godz 40 min 25 s
|
![]()
No tak ...............
Co mam zrobić jak mam 91rok w gejowskim malowaniu ? Kupić bluze w sexszopie , czy od Dody jakieś ciuchy kupić ? ![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Centrum Sterowania Kosmosem
Motocykl: RD07
Przebieg: słuszny
![]() Online: 1 tydzień 5 godz 24 min 13 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Inaczej Audiofionix
Miasto: Olkusz
Przebieg: yyy...?
![]() Online: 1 tydzień 4 godz 51 min 16 s
|
![]()
Na razie tylko tyle... W wolnym czasie postaram się dokończyć
![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Ten temat umrze na 100%
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Cracov
Motocykl: XT1200Z
Przebieg: w gore
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 14 godz 16 min 21 s
|
![]()
![]() |
#8 |
Inaczej Audiofionix
Miasto: Olkusz
Przebieg: yyy...?
![]() Online: 1 tydzień 4 godz 51 min 16 s
|
![]()
Uhh postaram się dziś skończyć to coś u góry, ale fakt... nikt nie krytykuje to człek nie wie co ma robić :/ Dawać ludziska jakieś propozycje. Ja sobie i tak zrobię taka koszulkę
![]()
![]() |
#9 |
Road legal
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 6 godz 6 min 24 s
|
![]()
Moim zdaniem przekombinowana i zbyt biała.
Zbyt cienkie te wstążki a dragon tak mi średnio pasuje mimo że Chąda japońska. Za dużo szczegółów jak dla mnie. Koszulka enduro powinna być prosta. Kolorowa ale prosta. Prosty design to podstawa wg mnie. Kolejna rzecz to brushe użyte przez ciebie na dole. niedokładne wykonanie. w pewnym momencie idąc ku prawej stronie kończy się prostokątem(?) (niepłynnie się znaczy) Bardziej skłaniałbym się ku dużym wzorom takim jak np ufo kilka postów wyżej. Bardziej nowocześnie i stylowo. To nie biżuteria. Wstążki- krzyżują się. OK Ale po co czerwona po minięciu niebieskiej zamienia się w czarną? Brak konsekwencji trochę. Za mocno chciałeś i przekombinowałeś. Ślad opony- dałbym bardziej rasowy(terenowy) bieżnik Mam wymieniać dalej? ![]() Sam prosiłeś o uwagi ![]() P.s ja bym lepiej nie zrobił
![]() |
#10 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
Mnie się podoba ta droga, tylko bym nie łączył chin i afryki. Logo wyeksponuj i będzie gites
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Koszulki z naszym logo | wojtekm72 | Wszystko dla Afrykańczyka | 64 | 01.08.2011 14:51 |