|
![]() |
#1 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Znałem typa co się na 125 zabił bo jeździć nie umiał i wyleciał z zakrętu w drzewo. a jechał coś koło 60kmh.
Ja rozumiem o co matjasowi idzie. 5 sekund do 100 rzekomo miał mój trampek 600. Ale to bez znaczenia. Trampek był dość lekkim i poręcznym motocyklem.. Chodzi o masę, gabaryt i pojęcie o tym co się dzieje jak ta masa zmienia swoje położenie nie do końca tak jakby kierownik tego chciał ![]() Jak kolega patrzy za RT to ja bym polecił skuter 400 lub 600. Serio. Podobny klimat jazdy, mocy mniej ale naprawdę może się okazać to trafnym wyborem. Pozdro zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
śmieszne jest to, że się obecnie śmieje z motocykli 500-750 albo, że 5sek do setki to chujoza.
to jest dopiero popierdolone ![]() każdy ma swój rozum ale można próbować do niego przemówić. ja bym, Dzieju, próbował ![]()
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Oj tam przecie Dzieju może na testy pożyczyć koledze swoją Africę
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Administrator
![]() |
![]()
Matjasie będę próbował , aha jak chodzi to wagę to wyszło 280kg
![]() Melonie , w tym kierunku też go uświadomię ale żeby kochankę oddawać ...na testy...bez doświadczenia......noooo cośty, zawał murowany ![]() A jeszcze tyle km do zrobienia , tyle mórz i oceanów do przepłynięcia ![]() Ale kolega ![]()
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
![]() |
![]()
No ja w tym kontekście pisałem że ty mi tak źle życzysz
![]() Ale skąd w takim razie te pożyczone kobity, ktoś tam pewnie zabiegany i nie pilnuje ![]() Dobra to nie ten temat o kobitach tylko o BMW....no tak ale te cycki z boku są wymowne.....normalnie jak się nie obrócisz to wszędzie je widać ![]() Przekażę wszystkie wasze sugestie i uwagi.
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
280 z paliwem
![]() Strasznie utyte to RT.
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Kraków
Motocykl: Yamaha ttr600 Bmw gs1150 Tenere 700 Bmw Gs1200LC Adv Bmw 1200 RT
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 6 godz 36 min 2 s
|
![]()
Raczej ktos cos wypatroszyl
![]() 270 wazy zalany gs 1150 z moze 3-5 kg dodatkow a gdzie mu tam do rt,ale 1150 to rzekomo najciezszy z gejosow |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
ołshit :/ ja wiedziałem, że 1150 jest cięższy od 1100 ale zobaczyć cyfrę to robi trochę wrażenie.
dlatego przy 1200 się skupili na redukcji masy i to znacznie. sprawdziłem; net mówi, że 1150RT bez paliwa waży 255 - czyli z paliwem te 280 prawie powinno wyjść. sporo. no ale to tyle co Cegła1100LT mniej więcej a silnik jednak trochę inaczej ułożony no i moto znacznie niższe - LTek 1100 to taka trochę koza. FJ1200 zalane też było ciężkie - 266 zalane paliwem.
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
RTek ma bardzo nisko środek ciężkości, więc tej masy tak nie czuć
|
![]() |
![]() |