|
![]() |
#1 | |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 godz 6 min 18 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
blink
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Dobrzyniewo
![]() Online: 5 miesiące 3 tygodni 6 dni 10 godz 53 min 22 s
|
![]()
No chłopie teraz to Cię lekko poniosło. Wymądrzasz się we wszystkich wątkach a jak Ci ktoś delikatnie zwrócił uwagę to piszesz takie rzeczy? I komu tu potrzebne lekcje kultury osobistej?
Poza tym nie pisz posta pod postem, to wbrew regulaminowi na który się zgodziłeś rejestrując się na FAT.
![]() |
#3 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Kraków
![]() Online: 1 tydzień 2 godz 6 min 18 s
|
![]()
jak to sie mówi złej baletnicy przeszkadza rąbek w spódnicy? znaczy sie mniejsza opona
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 1 godz 16 min 25 s
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
@delirium Gdzie ja napisałem że mi coś przeszkadza i że chcę zmieniać? Ty serio nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem prostego pytania? Zadałem pytanie czy zmiana rozmiaru koła to sprawa części które wymieniłem i dlaczego nie jest to popularny apgrejd sprzętów z 17 na tyle, a ty kręcisz gównoburzę i wysyłasz mnie na kursy? Ugryzło cię coś w dupę czy co?
@Brzeszczot, a co z elektroniką? ABS, kontrola trakcji - bo to mam głównie na myśli, bo chyba jeszcze prędkościomierz będzie przekłamywał ale to można zlać, ale jednak abs i trakcja na ancfalcie to lepiej mieć niż nie. No i cały czas zastanawia mnie dlaczegóż nikt tego masowo nie robi. Ostatnio edytowane przez wierny : 10.02.2023 o 19:33 Powód: Połączenie postów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 1 godz 16 min 25 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez Brzeszczot : 10.02.2023 o 18:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Teddy dej Pan spokój- pizda ogień i do przodu- pisze jako byly posiadacz��
Razem byli i razem wracali��
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Mam od dwóch sezonów. Fajny - dla mnie następca xrv,. Porównując do T7 waga 204kg T7, 207kg GS,
Moc i moment wyższy przy niższych obrotach. Podobnie nie bawią mnie wysokie obroty w chociażby ktm 790, a to wg. mnie powoduje gubienie trakcji itp. historie. Jedynie koło tył 17 w gs i 18 w T7-do dziś mi nie przeszkadzało, z resztą w AT również. ![]() Jedyne co mnie denerwuje to lubi zgasnąć na niskim biegu "czknie" i dupa leżysz. Załatwiłem to zębatką 16z z przodu. Ew. można pokusić się o sprzęgło rekluse i bajka, ale drogo. Jak to się mowi--Zdrowia.
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
@calgon, Książę, ja nie rozpatruję takiej zmiany, nie chce się dla mnie pakować tyle siana w obręcz, szprychy, a jeszcze i elektronikę. Pytałem z czystej ciekawości. Szczerze to wszystkie motocykle miałem z kołem 17 na tyle, a tymi co miały 18 to jeździłem incydentalnie więc stąd pytanie. Jak dla mnie to 800 w porównaniu do tego co miałem wcześniej to jest i tak bajka, no ale ja tam nie będę stawał w konkury z Exem, chociaż opinię mam wyrobioną i jak pisałem, zadowolony jestem. Pewnie, po paru latach chciałoby się.coś nowego, innego, ale to już takie szukanie miodu w dupie. Oczywiście wydłubie i ten miód z czasem bo od zawsze mam plan pojeździć różnymi i czerpać z tego przyjemność.
@kudłacz, ja już przywykłem do tego "czkania" to prawda, taki jego urok. Jak i poranny dźwięk uruchamiania i nasłuchiwanie łańcuszka ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez wierny : 10.02.2023 o 19:32 Powód: Połączenie postów. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Prawie jak po Wietnamie... | NaczelnyFilozof | Polska | 40 | 26.12.2020 16:03 |
Ciuchy Ixs W W-wie Prawie Od Ręki | m_schubert | Ciuch Afrykańczyka | 17 | 03.12.2009 23:28 |
Kufry, prawie jak aluminioki :) | kajetan | Wszystko dla Afryki | 3 | 25.11.2008 22:38 |