|
![]() |
#1 | ||
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 39 min 16 s
|
![]() Cytat:
Koubalink kupowałam tutaj, niestety UK więc i cło i VAT były: https://www.rally-raidproducts.co.uk...-lowering-link Kanapa zjechała o 2.5-3 cm, żel w miejsce gąbki. Tak, pokrowiec został oryginalny. A korek magnetyczny z Zeta - baja moto sprzedaje. Bo widziałam, że ktoś pytał. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytat:
Łącznie będzie 6.5-7 cm od oryginalnej wysokości. Sent from my iPhone using Tapatalk Ostatnio edytowane przez Novy : 14.01.2022 o 17:17 Powód: Połączenie postów |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 5 godz 51 min 32 s
|
![]()
To ten koubalink obniżył + nowa kanapa tez nizsza? jak na tym sie siedzi? nie twardziej jak przedtek?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Miasto: Warszawa
![]() Online: 6 godz 39 min 16 s
|
![]() Cytat:
Jak na razie nie narzekam ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Halina dostała dzisiaj magnetyczny korek spustowy. Tak jak pisał [mention]mikelos [/mention] na bok, 2 min roboty i gotowe. 24 nM moment. ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Ostatnio edytowane przez Novy : 16.01.2022 o 13:10 Powód: Połączenie postów |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
![]()
No dobra, zaczynają zjeżdżać graty na weekendowy montaż, czas podejmować ostatnie decyzje.
Podnosił ktoś fatbara Renthal 609-01 o 5 cm na kiwaku Accela lub innym mocowaniu tej wysokości? Wystarczy kabli których dała fabryka? Czy nie wiadomo i mam robić za zająca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: GG ES700
![]() Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
![]()
Warzyfko - moim zdaniem kabli nie starczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Nie podejdzie, kable do zmiany. Sam też jeszcze będę chciał jeszcze trochę podnieść, więc muszę się, w końcu, zabrać za zmianę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() |
![]()
Szlag by to. Chyba pozostaje szukać maksa na plasterkach.
A kurierzy walą drzwiami i oknami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
KTO zakładał już jakieś prawdziwe handbary do 300R?
Chcę uniknąć kolizji z owiewką, pompą itd. Tradycyjnie zamiaruję kupić zwykłe Acerbisy Rally z listkami - mam niestety życiowego pecha do kłujących owadów w rękawach latem ![]()
![]() |
#9 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Bierz Barki Storm i żadne robactwo ci nie wleci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
hehe
![]() ![]() do tego ten płaskownik w barkbusterach tak zajebiście wychodzi do przodu w wewnętrznym punkcie podparcia na kierze, że istnieje spore prawdopodobieństwo, że dojdzie właśnie do kolicji z owiewką. z tego co przypatrzyłem podczas mojej 35m przejażdżki to kąt skrętu jest dość spory więc trza uważać co się zakłada na kierę. powiedzieć sobie trzeba, że te oryginalne listki są oczywiście jeno dla oka. dobrze, że są. m
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Modyfikacje Husqvarna 701 | 7Greg | Husqvarna 701 | 502 | 02.11.2024 11:05 |
Modyfikacje przy DCT | mdxmd | NAT - Warsztat | 30 | 03.04.2019 10:02 |