![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: brak
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 18 godz 51 min 54 s
|
![]() ![]() Matjas, jesteś moim bohaterem. Ja się bałem odezwać w tej sprawie ![]() Na TAKIM Forum, chyba jednak powinno się jeździć przez Transfogaraską, nie transfogarską ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Gdynia
Motocykl: NAT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 11 godz 50 min 49 s
|
![]()
Tutaj wszystko napisane - https://www.transfagarasan.net/
Do 1.07 zamknięte. D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka A u nich można podglądać w miarę aktualny stan walki ze śniegiem. https://youtu.be/gxS8wBK81-U Też czekamy 😎 D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez Novy : 12.06.2021 o 18:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Zakopane
Motocykl: NAT
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 7 godz 1 min 26 s
|
![]()
Czy na Słowacji tranzyt 8 h bez testów / szczepien itd , obowiązuje ?
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
Miasto: Łowicz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 23 godz 17 min 37 s
|
![]()
Na koniec Czerwca ryzyko może opłacić się, jak otworzą to cała pusta, jak nie otworzą to lekki niedosyt
Polaczek Cwaniaczek dalej kombinuje Nie widziałem jeszcze jak wygląda ten kod QR cały Ale taki pomysł mi po głowie lata, ktoś kto go ma mi go przesyła a ja nim okazuje się w CZ DE AT I FR i gdzie tam jeszcze będą wołać Czy są jakieś informacje na nim , że od razu wpada Co mi grozi za posługiwanie się nie swoim kodem? Ktoś coś takiego przerabiał? Ostatnio edytowane przez Novy : 12.06.2021 o 18:49 Powód: Połączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
To załóż proszę wątek o cwaniaczkach polaczkach albo zrób sobie szczepienie.
Koniec pierdole nią, tu są informacje, które mnie interesują i nie mam ochoty czytać o cwaniaczkach. Jak coś to mogę komuś podesłać całą serię Dzienniczka Cwaniacxka, moje dziecko chętnie odda. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
Miasto: Łowicz
![]() Online: 6 dni 23 godz 17 min 37 s
|
![]()
Ale ten post jest jak najbardziej na temat
Zawsze możesz ignorować nieinteresujące Cię treści |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Pokaz mi gdzie jest na temat. Grzecznie proszę abyś nie pisał tu o takich sprawach. Używam telefonu do czytani i nie jestem tak bystry żeby uruchamiać dodatkowe funkcje do ignorowania, a przewijanie zbędnych postów jest abstrakcyjne. Proponuję, zeskanuj sobie kod qr z coca-coli i jedź do Austrii. Jak wrócisz to opowiedz w tym wątku wtedy jak się jeździ po Austrii z takim kodem.
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reszel
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 16 godz 54 min 51 s
|
![]() Cytat:
A ja grzecznie proszę, aby wstawiać tutaj takie sprawy. ![]() Info zwłaszcza z kierunków zewnętrznych spoza strefy Schengen. Dobre wieści z FR. Tzw. paszport kibica działa. Dość "friendly" przekraczanie granicy rosyjskiej (wielokrotne) do 3 lipca. Wyjazd najpóźniej 13. VII. https://www.fan-id.ru/help.html#info_faq_3_1_question Minusy: Testy PCR (3dn kalendarzowe) i potencjalne problemy na Łotwie na chwilę obecną. https://wostokpodroze.pl/mozliwosc-w...-na-euro-2020/. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Luti
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reszel
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 16 godz 54 min 51 s
|
![]()
Ponoć można.
Kupujesz bilet na Euro rozgrywany w Petersburgu. W tej chwili to chyba coś koło 100Euro monety. Wyrabiasz FAN ID. To wszystko z poziomu komputera ogarniesz. Przed wyjazdem. Jeszcze test PCR (ok 400pln) z zaświadczeniem w języku angielskim (no problem). Lecisz. Musisz jeszcze ogarnąć które przejścia działają na miedzach z EU (ruch lądowy). Jak masz "wejście" na wizy biznesowe, pracownicze, to też myślę, że nie będzie problemu. Grunt to test PCR (72H) i krótki formularz na miedzy. Turystycznie na legalu to na chwilę obecną na FAN ID z euro 2021. Warunek bilet wykupiony na mecz w Sankt Petersbugu. Masz wszytko pod linkiem. Na bieżąco aktualizowane. Cytat:
Czy mniej przyjazne nam kraje skanują kody QR na przejściach? Czy jest to u nich obligatoryjne? Czy tylko "fusze" łykają wydruki do wglądu? Chodzi tu bardziej o testy PCR. Bo wiadomo, że na szczepionki z "wrażego zapadu, wschodnie despotie" mają wywalone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |