![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2013
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 13 godz 47 min 30 s
|
![]() Cytat:
A dojadę tam asfaltowym motungiem?
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Na dojeździe podjazdów ani bagna nie ma więc dojedziesz. Najwyżej będziesz się nogami odpychał
![]()
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Pozwolę sobie jeszcze raz powtórzyć.
W związku z tym, iż lokalizacja jest przy granicy miejmy tego świadomość ze każdy nasz ruch jest monitorowany przez odpowiednie służby. Jest całkowity zakaz wchodzenia na PAS DROGI GRANICZNEJ !!!!!! proszę tego przestrzegać - kilka niewinnych śladów skutkuje nieprzyjemnościami w postaci odpływu $$$$ pomijając efekt uboczny w postaci zepsucia całej imprezy dla pozostałych osób. Aha i prośba od Pana Leśniczego o pozostawienie miejsca w takim stanie jak go zastaliśmy czyli nie ryjemy i nie śmiecimy. O to jakby wsio. Wiem wiem same zakazy i zakazy. Jest tez nakaz dobrej zabawy i degustacji wszelkiej maści smakołyków przywiezionych przez Szacowne Towarzystwo. HEJ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
Pozwolę sobie jeszcze raz powtórzyć. W związku z tym, iż lokalizacja jest przy granicy miejmy tego świadomość ze każdy nasz ruch jest monitorowany przez odpowiednie służby. Jest całkowity zakaz wchodzenia na PAS DROGI GRANICZNEJ !!!!!! proszę tego przestrzegać - kilka niewinnych śladów skutkuje nieprzyjemnościami w postaci odpływu $$$$ pomijając efekt uboczny w postaci zepsucia całej imprezy dla pozostałych osób. Aha i prośba od Pana Leśniczego o pozostawienie miejsca w takim stanie jak go zastaliśmy czyli nie ryjemy i nie śmiecimy. O to jakby wsio. Wiem wiem same zakazy i zakazy. Jest tez nakaz dobrej zabawy i degustacji wszelkiej maści smakołyków przywiezionych przez Szacowne Towarzystwo. HEJ Wasil prośba do Ciebie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 4 dni 4 godz 38 min 43 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Też tak myślę ale lepiej dmuchać na zimne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Planuję wystartować z akialic Bielska około 16:30 (nie później) dojazd bez czarnego. Mogę się do kogoś podpiąć lub poprowadzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Był Fafruk- jest po ludzku
![]() Zarejestrowany: Apr 2015
Miasto: Augustów
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 4 godz 11 min 26 s
|
![]()
A jedzie ktoś z północy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Podobno niejaki Florek z forum dr leci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Xiv vir rally | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 208 | 15.11.2015 21:43 |
KTM Rally | luzMarija | Ciuch Afrykańczyka | 4 | 10.10.2010 22:47 |