|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Nono
![]() ![]() Chyba wszystkie R mają pomarańczową ramę
![]() |
#2 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]() ![]() Dokładnie. Pomarańcz musi być ![]() Jakoś mam słabość do tej głupiej marki ![]() Podoba mi się ta prostota. Pierwszą R-ką zrobiłem 48 tysięcy km całkowicie bezawaryjnie. To ta gdzie świeci mi się gęba przy motocyklu. Kupiłem go od producenta mebli z pod Poznania. Motocykl miał przejechane 1800km. Czyli nowy. Panu nie spodobała się narowistość. Zmieniłem tylko wysprzęglik na Oberona. Drugą R-kę sprzedałem szybko bo kasa była potrzebna na inne fanaberię. Była na forum sprzedawana rok temu. Wersję 990 white najfajniej wspominam. Dlatego pokusiłem się o kolejne większe dziecko ze stajni ![]() Duke fajny ale na ulicę a jednak do szutrów ciągnie od zawsze. Póki co będzie piąty katełem ![]() Ostatnio edytowane przez Bulwiak : 05.07.2024 o 18:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
blink
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Dobrzyniewo
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 5 miesiące 3 tygodni 6 dni 11 godz 16 min 17 s
|
![]()
To i ja się pochwalę. Co prawda to najmniejszy LC8 bo 1050 ale właśnie takiego szukałem. 95KM, najmniej wysilony, na moje potrzeby w zupełności wystarczy. Początkowo miało być 1190 tylko tak naprawdę jestem za cienki na tą maszynę
![]()
Jedynka do dołu! Ostatnio edytowane przez ŁukaszBIA : 28.12.2023 o 22:08 Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Ostrołęka
Motocykl: GS1150 Adv
Przebieg: Rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 13 godz 38 min 51 s
|
![]()
Super
![]() |
#5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Wracając do tematu mam pytanie do kolegów.
Jak miałem modele 990 to przy zmianie oryginalnych puszek na Akrpa motocykl potrafił czasami zgasnąć przy zmianie biegów. Zawsze zmieniałem wydechy przy okazji serwisu u Marka Kujałowicza. Aktualizował mapę i problem z gaśnięciem na akcesoryjnych wydechach był rozwiązany. W 1090 ADV R planuje włożyć w weekend Leo Vince Slip On Tytan. Też będę musiał aktualizować mapy? Tak z ciekawości pytam i doświadczeń ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Ostrołęka
Motocykl: GS1150 Adv
Przebieg: Rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 13 godz 38 min 51 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Jak wyżej nie ma tych problemów co 990 z mapami
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wszystko na temat XR 650 L . Wady , zalety, usterki | Franz | Honda - inna niż AT & NAT | 65 | 21.06.2023 15:37 |