|
![]() |
#1 |
nOOb
![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Motocykl: RD03
![]() Online: 6 dni 6 godz 59 min 9 s
|
![]()
Mieszkam w Anglii, poczekałem na wyprzedaz black friday i kupiłem za równo 300 funtow. Reszte ciuchow wzialem z fc moto, ale kaski najtańsze sa po prostu w zwykłych sklepach. Ten mój sklep miałem akurat 10 minut rowerem od domu ;-)
Gdyby się ktoś uparl, to można czekac na wyprzedaże (typu wlasnie black friday) i potem hurtowo kupic cala mase kaskow czy innych bambetli i rozprowadzić w Polszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Kurcze w Polsce nie doczekam takich obniżek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Cześć ponownie
Kupiłem ten kask jest naprawdę lekki. W komplecie był pin lock i dwie szyby jedna jasna druga przyciemnia. Zrobiłem na razie tylko 100 km ale jak dodam interkom i trochę kilometrów to napiszę swoje spostrzeżenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Zgodnie z wcześniejszym wpisem kilka słów o kasku po 2000 km.
Kask super lekki, pomimo dużych wlotów powietrza podczas deszczu nic się do środka nie dostaje. Szyba przyciemniana daje bardzo dobrą ostrość widzenia nawet po zmroku. Daszek tak dobrany że nie powoduje szarpania kaskiem. Minus to dość duża głośność i w zimne dni (temp powietrza poniżej 5 stopni) trzeba założyć cieplejszą kominiarkę za to w gorące dni wentylacja pierwsza klasa. O zaparowanej szybce zupełnie zapomniałem pin lock działa przy takiej wentylacji bardzo dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nishua Enduro Carbon | szafura | Kaski | 25 | 22.02.2023 17:50 |
Nishua enduro carbon | GATEWAYFL | Kaski | 7 | 14.02.2016 19:59 |