|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 14 godz 49 min 2 s
|
![]() Cytat:
Relacja wyborna. Tylko trochę smutna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 20 min 30 s
|
![]() Cytat:
![]() Dzięki za dobre słowo ![]() Emek - a Ty już w domu? Kiedy latamy? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2015
Miasto: wAw/ Sokołów Podl.
Motocykl: TransAlp XL650
![]() Online: 3 dni 15 godz 21 min 35 s
|
![]()
Kiedy następny odcinek?
![]() Czyta się jak powieść sensacyjną ![]() Tak się tylko zastanawiam że mogłeś jechać dalej, a nie wracać ;-) Choć oczywiście sam nie wiem co sam bym w podobnej sytuacji zrobił. Anyway szacun, że się dzielisz wyprawą i wrażeniami ( tak osobistymi) pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 16 godz 58 min 28 s
|
![]()
Mirkoslawski
Swoimi zwierzeniami podkręciłeś nas do przemyśleń. Już Twój tytuł "Życie to sztuka wyboru..........." wprowadza sporo znaków zapytania. Jak widzisz TO NASZE FAJNE FORUM,to nie tylko tematy motocyklowe, TO także GŁĘBOKIE,OSOBISTE ZWIERZENIA O ŁZACH, URODZINACH,TESKNOTACH ZA RODZINĄ o których piszesz wśród przyjaznych CI ludzi. Dzieki CI że w "Twoim życiu wybór ....." padł na nas.Dałeś nam wybór czy TO czytać i zastanawiać się co myślelibyśmy na Twoim miejscu. Moim wyborem jest PODZIĘKOWANIE za inspirującą relację. I jeszcze (troszkę) spóźnione ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Pisz więcej o pakowaniu i tym podobnych, a niektórzy znajdą coś dla siebie. CIAŁ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 20 min 30 s
|
![]() Cytat:
Podsumowanie wraz z moimi prywatnymi opiniami na temat sprzętu, motocykla i generalnie wnioski na temat logistyki będą na koniec (o ile dotrwasz ![]() ![]() Dzięki za życzenia ![]() ![]() A co do forum - to nie bez powodu jestem na nim już "parę lat" bo to już od dawna jest MOJE Forum ![]() EDIT: Tak sobie myślę...kurcze - jakoś mi głupio...generalnie jestem onieśmielony bo jak czytam Twój post tak zupełnie bez szukania "podtekstów" to aż nie wiem, co powiedzieć (pewnie dlatego "nie dowierzam" tak pozytywnej recenzji i zadaje głupkowate pytania) W każdym bądź razie dziękuję! Ostatnio edytowane przez mirkoslawski : 07.06.2017 o 17:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Sexu i biznesu
Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s
|
![]() Cytat:
- Obrażaniem kogoś - Polityki - Religii Najwyżej komuś się nie spodoba ale tak to w demokracji jest. Oceniać waszą sytuację to ciężko jest z monologu i nie znając was i okoliczności. Ale widać że masz charakter ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 16 godz 58 min 28 s
|
![]()
To także MOJE-NASZE forum.
Wymuszasz na mnie abym napisał że wśród pakowania itp.... niektórzy znajdują także inne treści-wartości dotyczące przemijania NASZEGO ŻYCIA-NASZYCH WYBORÓW. Dlatego jest BIAŁA- NASZA BIAŁA. (drugi tydzień września) Tam pogadamy. Tylko ten Jochen co całuje wszystkich. TAM JESTEŚMY RAZEM BO TAKIEGO DOKONAMY WYBORU. CIAŁ Ostatnio edytowane przez stopa-uć : 07.06.2017 o 18:02 Powód: Biała drugi tydzień września |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Pisz Mirek czyta sie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2016
Miasto: Kraków
Motocykl: już nie mam ;(
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 6 godz 47 min 4 s
|
![]()
koniec?! jak, gdzie,jaki koniec?! - nikt Ci nie pozwala kończyć!!
![]() ![]() .....super się czyta więc rozciągaj opowiadanie ile się da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Mirek toż to all inclusive a nie europa offem jak było w pierwotnym planie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Prolog - "Życie to sztuka wyborów". | mirkoslawski | Trochę dalej | 9 | 25.05.2017 22:09 |
"Helpfl Staf", czyli technologia rejli w służbie Lejdis | ucek | Lejdis | 25 | 15.09.2010 20:52 |