![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Zbijacie chłopa z tropu,myślę że powinieneś zaatakować Amerykę Południową tam jest podobno trochę terenu do offu,a najlepiej to najpierw wyjechać z garażu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 20 min 30 s
|
![]()
Gilu - na Amerykę Południową się nie piszę a uwierz mi, że z garażu wyjeżdżam często
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 8 godz 11 s
|
![]()
Ja wyjezdzam z garazu codziennie, jezdze w ciezkim offie, czasem jezdze mocno zapakowany, czasem robie dziennie 400km offem, tylko wszystkie te opcje nie wystepuja razem
![]() Bede kibicowac szczerze, bo to gruby plan ![]() Pakowanie sie na poludnie europy w srodku lata to tez spora przeszkoda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mam świadomość, że w ciężkiego offa nie pojadę - napisałem o tym w pierwszym poście więc możemy już temat "łatwości" zakończyć
![]() Co do czasu wyjazdu - nie ma innej opcji, aby Karpaty przejechać (bo nawet w czerwcu wysoko może być kupa śniegu) a nie mogę zrobić tego etapami...zawsze mogę zawrócić - to nie jest wyścig życia (ani o życie) ![]() Jeszcze raz podkreślam, że off to dla mnie np. "szuter" na Ukrainie na Integracji i tego typu wyczyny raczej rzadziej planuję i tylko właściwie w Karpatach a więc przez jakieś 3 k km ![]() Wiem też, że kondycja jest niebywale ważna (ta psychiczna też) - trenuję i fizycznie i psychicznie (jestem żonaty) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
hehe - z Sycylią to jest jakiś pomysł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Mirko nie żebym cię odwodził od twojego planu ale pomyśl nad Karelią (ja planuję wstępnie przyszły rok). Szutrów tam w cholerę, fajna trasa wokół jeziora Ładoga, Morze Białe, Murmańsk a potem przebitka do Finlandii i powrót ichnimi szutrami. W zasadzie to pod nosem, można większość trasy lecieć poza czarnym (oprócz dojazdówki) a nawet asfalty tam jak szutrówki. Cisza, spokój i komary
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Kurcze - kusisz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Jeśli już radzimy to dorzucę też nieswoją,nieważne gdzie jedziesz ważne z kim,i od tego bym zaczął chciałbym znaleźć tyle czasu powodzenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Gilu - true!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nynek - Maroko odpada, nie mam pozwolenia na Afrykę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rumunia OFFem w najbliższy weekend | Neno | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 14.07.2015 19:24 |
RODOPY 02 - offem do Morza Egejskiego 2012 | ex1 | Trochę dalej | 5 | 22.08.2014 13:05 |
Leci kto offem na Iziego? | banditos | Umawianie i propozycje wyjazdów | 7 | 17.04.2014 08:37 |
Tripmaster UK vs Europa | robertG7 | Wszystko dla Afryki | 7 | 13.01.2012 19:42 |