|
![]() |
#1 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 8 godz 6 min 48 s
|
![]()
Pisze tak jak jego dwosuw wspna sie pod gorke... Kristos, trob tu troche dymu...
![]() |
#3 |
Ciśnienie rośnie ;)
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Opole
Motocykl: RD07a była... :(
Przebieg: 58000
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 13 godz 4 min 28 s
|
![]()
Jest dobrze, ciągnij dalej....
![]() |
#4 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Kristos, jeszcze piec lat i ta relacja bedzie w dziale " fantastyka i opowiadania" a Ty bedziesz brany z usmieszkem powaznosci....
Mialem tak jak jechalismy zukiem do istanbulu, skoda favorit do grecji i murmanska.
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2015
Miasto: Kraków
Motocykl: CRF1000D
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 15 godz 39 min 44 s
|
![]()
Super wycieczka. Potwierdza się, że da się niemal wszędzie pojechać niemal wszystkim, to tylko kwestia tolerancji na niedogodności
![]() Cytat:
aleksandarohrid@hotmail.com +389 70 85 67 59 Kej M.tito br. 25 Gdy my dotarliśmy do Ohrid i zastanawialiśmy się co dalej to właściciel sam podszedł i zaproponował nocleg. Pensjonat to apartamenty z aneksami kuchennymi. Standard całkiem niezły. Całość jest ogrodzona, motocykle mogliśmy postawić na trawniku - nie płaciliśmy nic dodatkowo za parkowanie sprzętów. Blisko do nabrzeża i starówki. Właściciel rozmowny i dobrze zorientowany w kwestii aktualnej przejezdności okolicznych dróg, także tych po albańskiej stronie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Kristos, fajnie maszyne zrobiles. Jaki nastepny cel ?
http://joemonster.org/art/33014/Przy...50_z_roku_1987 a jest jaki filmik z fabryki mgly?
![]() |
#7 |
malarz
![]() |
![]()
Przedłużany, czy nie, tak samo ulega biodegradacji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Michał
![]() |
![]()
To akurat prawda, co ciekawe w przypadku większego (dłuższego) proces trwa podobnie..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: OOL-OPOLSKIE
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 8 godz 2 min 49 s
|
![]()
-Nooo i dawaj dalej, nie pauzuj !.. Tu się też z dużym zainteresowaniem czyta i ogląda..
![]() ![]() Moja ciekawość dodatkowo powodowana jest wielkim sentymentem.. Swoją relacją wydobyłeś i ożywiłeś mi wspomnienia z moich wspaniałych lat '80 gdy ČZ-tą 350 (-też jasną pomarańczą) bez względu na porę roku czy aurę, odpier...łem takie numery - jakich nie zdołałem powtórzyć już na żadnym innym sprzęcie.. ![]() -A jak się laski ustawiały wówczas w kolejce, mmm.. ![]() ![]() -nie to co teraz ! ![]() ![]() ![]() Dawaj dalej, dawaj !.. -bo znów mnie zmoże skleroza, i cała terapia na nic.. ![]() ![]() Mój szacun i podziw również za scenerię w której JAWKA miała okazję ustawić się do "selfie".. ![]() ![]() Pozdrowionka ![]()
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: OOL-OPOLSKIE
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 8 godz 2 min 49 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Odrębnego "Oscara" za ten tekst !!! ![]() Jak mnie nie przestanie boleć, to od jutra poszukuję "szewca" współpracującego z NFZ czy innym ZOZem, coby mi naprawił przeponę...