![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD03
Przebieg: 112 kkm
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 21 godz 11 min 44 s
|
![]()
I ja dotarłem, dziękuję Fabrizio i uczestnikom za świetną zabawę i niezapomniany off-ik. Potępiam wszystkie spuszczania i dziurawienia opon:] Ostatnie 30 km na S3 w deszczu, błotko się zmiękczyło:]
![]() |
#2 |
22.10.2006, DTN :)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 53 min 10 s
|
![]()
Przecież to lasy zachodniego wybrzeża Stanów!! New jersey!
![]() Mirek, ja nie czuję mięty, ja czuję strach przed rozpierdoleniem się jak mnie fantazja poniesie ![]() ![]() Jakoś cholera nie może być twierdzy bez jakiegoś rozpierdolu przeze mnie zrobionego, a tak bardzo staram się pilnować. ![]() Fabrizio, to nie ja jeździłem schodami do muzeum, naprawde!!! ![]()
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD03
Przebieg: 112 kkm
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 21 godz 11 min 44 s
|
![]() Cytat:
Jestem w stanie uwierzyć że nie Ty zjechałeś schodami, to mnie poniosła ułańska fantazja...Swoją drogą dużo bliżej:] Nie powtórzy się, obiecuję.
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Miras, a może by jakąś KOMISJĘ powołać i paru osobników na badania psychologiczne wysłać?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Sławków/Sosnowiec
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 112tys
![]() Online: 23 godz 26 min 29 s
|
![]()
Kilka fotek ode mnie
![]() Na końcu galerii, filmik z wielkiego BUUUUMMMM!!! ![]() https://plus.google.com/photos/11293...CIK2reOzguvmPA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Unus pro omnibus, et omnes pro uno.
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Tychy
Motocykl: 990 R, 520 EXC
Przebieg: w km ;)
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 26 min 53 s
|
![]()
Nie wiem, kto się do czego przyznaje, ale na upuszczaniu powietrza przyłapałem inne osobniki
![]() Ja bym szumu nie robił, bo pamiętam inne zloty, gdzie afryki nie chciały palić ![]() Było .... jak zawsze. Mam nadzieję, że organizator w przyszłym roku też będzie miał ochotę na organizację ![]() Pozdrawiam wszystkich co byli i czekam na foty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 1 godz 41 min 2 s
|
![]()
Co Wy z tym powietrzem. Wilczyca popatrzała, że dużo tlenu na offa i upuściła. O zdrowie dbała, a tu jakieś teorie spiskowe
![]()
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 min 7 s
|
![]()
Grucha - bo druga grupa dywersyjna robiła poprawkę, aby było sprawiedliwie I wszystkim po równo
![]() Po równo mało ![]() BTW dla mnie taki psikus jest dowodem sympatii ![]() ![]() Mnie na przykład chyba nikt nie lubi ![]() ![]() A jeśli coś popsuliśmy niechcąco to przepraszam I proszę info na pw o kosztach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Gorzow WLKP
Motocykl: RD07
Przebieg: 100000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
![]()
A ja pamiętam Klodzko gdzie wszystkie motocykle byle zapakowane w folii streczowej spożywczych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez fabrizio13 : 27.04.2015 o 11:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: podwrocławskie zadupie
Motocykl: '12 LC4 690 Enduro R
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 21 godz 32 min 45 s
|
![]()
Panie i Panowie, przewidywalnym był fakt że na Twierdzy będzie:
-do dupy -nudno -mało offa -w kazamatach zimno -obsrane kible -jeszcze bardziej mało offa... No i było! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie fotki tutaj: https://picasaweb.google.com/1051975...eat=directlink Szczególne podziękowania dla Fabrizio za organizację i ogarnięcie tego burdelu! Liczymy na Ciebie za rok! P.S. Co do incydentów, to nie ma się co dziwić, jest na to wytłumaczenie. Po prostu wszystkie furie afrykańskie przeniosły się na inne marki. Mojemu GS-owi też rano jeden cycek niedomagał, ale się nie skarżył ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Twierdza Kłodzka 2K14 | arturro007 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 302 | 13.02.2015 07:53 |
Twierdza Kłodzka. Czy ktoś jeszcze pamięta... | arturro007 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 297 | 02.02.2014 17:45 |
Twierdza Kłodzka 2011 | arturro007 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 237 | 09.05.2011 22:55 |