![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Chorzów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 dni 9 godz 21 min 7 s
|
![]()
Jabłko wygląda mi na Alwę ma już tzw korek wiec nie dawaj go dzieciom.Stosunek siły hamowania to chyba motocykl 60% kosz 40 % Mam hamulec kosza w kaśce gdyż zaadoptowałem kosz od Dniepra.U mnie odbywa się przy pomocy dzwigni był jakiś mechanizm wyrównawczy ale pogubili mi elementy w piaskowaniu i nie mogę dojść o co biega.Musze to od kogoś zgapić.
Uważaj w tym jabłku mogą być jeszcze witaminy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 38 min 14 s
|
![]()
Patrze w ten monitor i nic nie rozumiem. Domyślam się, że trzeba najpierw obalić te pięć piw co już u Ciebie stoją puste?
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Chorzów
![]() Online: 3 dni 9 godz 21 min 7 s
|
![]()
Czyżby to działało jak równoważnia ? Siła hamowania zależy od położenia tej dzwigni po środku ułożyskowanej na wałku ? Jeśli będzie bardziej przesunięta w prawo mocniej będzie działać na linkę kosza a jeśli w lewo na pompę hamulca ? Czy to ty byłeś na Chudowie dwa lata temu w takim obciachowym płaszczu w konfederatce ? Tu powinien być uśmiech ale nie umiem wklejać...
Czy nie można by tego rozkładu sił rozłożyć na rozpierakach bezpośrednio w kole ? No chyba że linka od kosz przychodzi do tego białego półksiężyca to wtedy wszystko odwrotnie...usmiech Ostatnio edytowane przez wierny : 12.11.2021 o 18:53 Powód: połączenie postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zdrowia ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 15 godz 52 min 46 s
|
![]()
Uże panimaju.
Dziwne ludzie żyją na południowym zachodzie. Podzielnik siły hamulca robią w kompie a strony internetowe na kolanie piszą (patrz stopka Pastora) Pastorku powiedz jeszcze jak to nie tajemnica jaki to błotnik zapodałeś na wózek. pozdro
Africa jest jak kotlet schabowy. im mocniej bita tym lepiej smakuje. rolnik-kaskader RD 07A '96 na starym forum w szóstej linijce ![]() Ostatnio edytowane przez wasilczuk : 16.12.2010 o 08:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
Online: 0
|
![]()
To jest błotnik od takiej beemy jak moja. Kosztował na bajzlu 20 zeta, a za najtańszy ześcierwiały błotnik do ruska wołali 50 zeta.
Te czasy w których fanty do sowietów były tanie jak barszcz już dawno mineły ![]() Zdrowaś ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: Częstochowa
![]() Online: 3 tygodni 4 godz 47 min 14 s
|
![]()
ja mam taki z zabudowanym błotnikiem.
![]()
![]() |
#8 |
Common Rejli
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Teraz jak pada deszcz to się moknie jak na motocyklu i stoi w korku jak samochodem
![]()
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Święte chlewiki
Motocykl: Żółty Kurczaczek
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 46 min 11 s
|
![]()
A jak to już wyprodukujecie to może na otwarcie sezonu zrobicie wyścig motocross sidecar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 19 godz 21 min 34 s
|
![]()
na torze Kacze Doły koło Wschowy to motocross-sidecary fruwały w tym roku
![]() http://www.youtube.com/watch?v=qDZXIhl6Y3M Pastor w przyszłym roku Startujesz? Ostatnio edytowane przez RAVkopytko : 18.12.2010 o 21:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stelaż boczny pod miękki bagaż | cza_czarny | Gadżety / wyposażenie | 96 | 14.05.2021 23:00 |
Boczny schowek w RD04 - czy da się powiększyć? | KML | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 1 | 03.06.2012 19:56 |