![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
601493080
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Motocykl: XL600
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 8 godz 30 min 10 s
|
![]() Cytat:
Dla zainteresowanych dzikością Abchazji: http://englishrussia.com/2013/09/28/...nce-to-revive/ Priority= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Warszawa
Motocykl: osioł
Przebieg: -666
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 2 godz 36 min 19 s
|
![]()
A to nie jest cena wizy? http://mfaapsny.org/en/council/visa.php
Tranzyt 24h właśnie tyle kosztuje. Na pewno można wjechać od strony Gruzji i wyjechać do Rosji, ale wtedy w Gruzji będzie się mieć problemy z nielegalne przekroczenie granicy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 4 godz 7 min 24 s
|
![]()
My w abchazji nie byliśmy. Jechaliśmy przez Białoruś i Rosję, przejście Verhny Lars. Z powrotem tak samo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Warszawa
Motocykl: osioł
Przebieg: -666
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 2 godz 36 min 19 s
|
![]()
A na ile dni dostaliście wizy tranzytowe do Rosji? Kumpel dziś odebrał w Wawie i dostał 2 dni. Mi w Krakowie przetrzymali paszport i teoretycznie oddadzą dzień przed wyjazdem. I w Kraku ponoć dają 5 dni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 4 godz 7 min 24 s
|
![]()
My mieliśmy 3 dni na Rosję i 2 na Białoruś. Zrobiliśmy w 1 dzień Białoruś i w 4 dni Rosję z Elbrusem, bo okazało się, ze nie ma granicy Bialorusko- rosyjskiej. Z powrotem w 3 dni Rosję i 1 Białoruś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Motocykl: GoldWing, CRF 1000
![]() Online: 1 dzień 14 godz 8 min 25 s
|
![]()
Witam,
Rumcajs nie widzę problemu. My z Kazbegi będziemy ruszali ok. 14.08 w drogę powrotną. Chcemy przejechać przez Czeczenię i dalej w kierunku Doniecka. Mamy wizy tranzytowe dwu dniowe tak więc za dużo czasu nie mamy. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Lasówka
Motocykl: RD04
Przebieg: za duży
![]() Online: 5 dni 20 godz 57 min 42 s
|
![]()
OK!
my mamy 5dni na przejazd więc spoko. A może kto wyjeżdża z Dln Śl albo po drodze w tamte strone za tydzień (26.07)? Bo nam się ekipa rozleciała z powodu wiz właśnie ![]() lecimy więc jedną maszyną.
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 7 godz 9 min 32 s
|
![]()
Rumcajs nie rozleciała tylko na chwile się rozdzieliła.Spędzimy i tak kilkanaście wspaniałych dni w Gruzji razem,dzisiaj dostałem kontakt na dziewcze z Pszczyny która pojechała do Gruzji jako rezydent biura turystycznego i powinna mieć głowę pełną dobrych pomysłów,gdzie zjeść,co zobaczyć i gdzie przenocować.My ruszamy w sobote 27 07 o pietnastej z Pszczyny i jedziemy w kierunku na Budapeszt,a potem na Turcje.Wiem jedno w Bułgarii musimy zaopatrzyć się w większą ilość gorzały żeby dać rade przejechać częściowo bezalkocholową Turcje. Pozdrawiam CINAS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Lasówka
Motocykl: RD04
Przebieg: za duży
![]() Online: 5 dni 20 godz 57 min 42 s
|
![]()
No wiem ta chwila to przecie tylko 3tkm
![]() Po drodze przecież o Pszczyne zahaczymy(26.07) potem chwilka ![]() mam nadzieje, że będziemy na tyle wcześniej przed wami żeby jakąś przyjazną winnicę obczaić i was zaprosić na suprę ![]() !!wracamy przez Russland 12-14.08!! bo Łaskawie dali nam 5 dni na przejazd ale 3 dni wcześniej ![]() ![]() PS. !!!!!!!!!! Jeśli KTO w tamte strone leci 26-29.07 to chętnie połączymy siły ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 7 godz 9 min 32 s
|
![]()
Witaj przyjacielu,z tego co piszesz to może znaczyć że będziemy wracać przez Turcję w większym gronie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gruzja - w tym roku jak widzę do znudznia [Sierpień 2012] | duzy79 | Trochę dalej | 42 | 27.12.2021 21:56 |
Jeszcze jedna Gruzja 2013 | Miszel | Trochę dalej | 0 | 10.09.2013 12:15 |
Gruzja + Armenia, sierpień, powrót przez Krym | Olek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 3 | 20.06.2012 15:18 |
Transport Gruzja Sierpień | lorry | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 22.05.2012 17:24 |