![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Motocykl: F800GS, G450X
![]() Online: 6 dni 4 godz 10 min 32 s
|
![]()
Ja tez dziękuje wszystkim w swoim i Ofelii imieniu za wspólną świetną zabawę, ciekawą trase offową (dzięki Matjas), za dobre towarzystwo ...
Na początek dwie foty z napisem IZI, reszta później jak ogarnę: ![]() ![]()
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
JEMNIOM !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wspaniale było z Tobą znowu jeździć Kowal! szalenie się cieszę z mozliwości ponownego uczestnictwa w tym wydarzeniu. dzisiaj w sumie opowiadając znajomym zastanowiłem się nad wyjątkową atmosferą tego miejsca - morze alkoholu i zero ekscesów. gdziekolwiek człowiek popatrzy same przyjazne i uśmiechnięte twarze - nie do pomyślenia raczej na zlotach otwartych. off zaskoczył mnie samego - nie kurzyło się ![]() ![]() WIELKIE BRAWA dla Basi z Rzeszowa - pojechała z nami jako rodzynek, jedyna babka na małym dominiku i dzielnie dała sobie radę z błotem, brakiem przyczepności i mnóstwem wody na trasie. BRAWO!!! niech to będzie zachętą dla innych pań w roku następnym! na męską grupę OFF można liczyć ![]() wrzucajcie foty! pozdrawiam matjas
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Rzeszów
Motocykl: XT 600E, NX250 Dominator
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 55 min 59 s
|
![]() Cytat:
Było SUPER!!!! Ja chcę takie kałuże koło domu!!! ![]() Warto było pojechać! ![]() Za rok też jadę z Wami!!! Dzięki za wspaniałą atmosferę i świetną imprezę. Do domu dotarłam szczęśliwie - przez Warszawę do Rzeszowa - jakby mi mało jazdy było :-) WIELKIE DZIĘKI! Do zobaczenia! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 20 godz 7 min 10 s
|
![]()
Ja również dziękuję za przybycie, wspólne przejażdżki, tańce i rozmowy przy ognisku do świtu.
Kilka fotek z wyjazdu grupy krajobrazowej. Mam nadzieję , że się podobało, a ilość zamków i pałaców Was nie przerosła ![]() Zoltan, marudo jedna... ![]() Pałac Lenno: IMG_8142.jpg IMG_8143.jpg IMG_8144.jpg Ruiny zamku Wleń: IMG_8146.jpg IMG_8147.jpg IMG_8148.jpg IMG_8151.jpg Kościół w Świerzawie: IMG_8162.jpg IMG_8160.jpg IMG_8156.jpg Malena & Bliźniak - czekamy na fotki z przejazdów (ach, ten rzepak... ![]()
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam, gdzie chcą Ostatnio edytowane przez jagna : 14.05.2012 o 11:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Motocykl: F800GS, G450X
![]() Online: 6 dni 4 godz 10 min 32 s
|
![]()
Pytanie dla grupy offowej:
Kto to i co porabia ? ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: WROCŁAW
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 2 godz 10 min 10 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Rzeszów
Motocykl: xt 600 tenere
![]() Online: 1 dzień 21 godz 41 min 37 s
|
![]()
Kilka fot z offu i nie tylko.
![]() ![]() Przygotowania u Szparaga we Wrocławiu w "Stajni Motocyklowej " ![]() Pakowanie AT Iziego. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak myślicie co się zawiesiło w AT, oczywiście pompa paliwa. Usterka została szybko usunięta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kowal73 : 14.05.2012 o 18:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Miasto: Kraków
Motocykl: CROSS Bike czyli czasowa przerwa w jeździe AT :)
![]() Online: 2 dni 8 godz 58 min 36 s
|
![]()
Zespół DIRTY 30 dziękuje Wam wszystkim za wspaniałą zabawę, dobrą organizację i ciepłe przyjęcie !!
Zapraszamy do 'polubienia' naszego profilu na Facebooku i na następne koncerty... http://www.facebook.com/BandDirty30 ![]() Zapraszamy do krótkiego albumu dokumentującego nasz wyjazd ![]() http://www.facebook.com/media/set/?s...1512016&type=3 Do zobaczenia !!
![]() |
#10 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 47 min 29 s
|
![]()
Również bardzo wszystkim dziękuję za przybycie na imprezę. Kasztelan podkreśla, że to jedyna impreza w roku po której zamek wygląda lepiej niż przed nią. Choć w niedzielę nie byłem pewien czy wieża w piątek nie była wyższa
![]() Zapraszamy na kolejną imprezę 10-12 maja 2013.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
IZI Meeting 2012 Trasy | jagna | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 22 | 26.05.2020 17:19 |
bike island days 28.06.2012-1.07.2012-Lubieszewo kolo Drawska Pom-zachodniopomorskie | kuras | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 10.06.2012 21:33 |