|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 22 godz 47 min 16 s
|
![]() Cytat:
![]() Wilku Afrykański, spisz teraz co Ci siedzi w głowie, jeszcze na "świeżo", wrzuć parę fotek, które wywołają w nas chęć zobaczenia wszystkich jeszcze szybciej niż dotychczas, a relację dzień po dniu, którą z chęcią i ogromnym zainteresowaniem przeczytam, pisz spokojnie, przeplatając licznymi zdjęciami ![]() A "ciekawe tematy związane z Afryką, podróżą, wrażeniami" - może jako oddzielne podsumowanie? Najlepsze by były dwie powieści: - relacja dzień po dniu - ogólne przemyślenia/wrażenia dotyczące Afryki Jakkolwiek to zrealizujesz, miej świadomość, że są osoby, które czekają i przeczytają, co tylko Pan Globtroter, Eksplorator napisze ![]() ![]() PS. oczywiście wszystkie zdjęcia na Picassie z poprzedniego wyjazdu przejrzane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: W-wa
Motocykl: BMW F 650 GS Dakar
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s
|
![]()
Lejdis-y to bardzo chętnie zdjęcia zobaczą.
![]() Opis własnych wrażeń z pobytu w Afryce odzwierciedli duszę podróżnika, która miała możliwość wędrować przez tak fascynujący i zróżnicowany kontynent. ![]() Napisz o ludziach po drodze spotkanych, widokach, o zapachu ostrego jedzenia i świeżych owoców. ![]() ![]()
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
A ja myślę Wojtku, że mógłbyś teraz nam tu napisać "na gorąco" swoje wrażenia i spostrzeżenia okraszone kilkoma zdjęciami.
A po sezonie- jak już zrobi się zimowo i spokojnie- powinieneś usiąść z Elwoodem w zaciszu Twojego domu na Jazowej i przy flaszce czegoś niezdrowego ale pysznego napisać książkę o swoich przygodach na Czarnym Lądzie i po drodze do Afryki! ![]() P.S. Przepalankę na ognisko już zapobiegawczo pędzę! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
Lupus,
raz jeszcze wielki szacun. Co do relacji. Chciał bym przeczytać w takiej formie jak tobie utkwiła ta podróż - wtedy będzie ona naprawdę autentyczna i wciągająca. Jak dla Ciebie był to ciąg kolejnych dni to taka forma jest dobra. A jeżeli "duch" wyjazdu łączy różne miejsca i czas to dawaj to co Ci się posklejało w głowie - może być naprawdę ciekawe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: EPPO
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 godz 5 min 58 s
|
![]()
przeczytałam i aż się musiałam zarejestrować na forum
![]() czekam niecierpliwie na relację i fotki! sory, że w pierwszym poście się wymądrzam ![]() pozdrawiam wszystkich na powitanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Elwood - mocny kawałek- faktycznie to daje pogląd na cale ryzyko tej afrykańskiej przygody Lupusa. A sam bohater poopowiadał wczoraj nam co nieco przy ognisku!
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Marcin-BB : 09.07.2011 o 13:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Niezły czad...kiedyś w Gwatemali spotkaliśmy grupę pijanych miejscowych , którzy podobnie bawili się bronią, ( bez szympansa oczywista), ...lepiej trzymać sie od takich " guerillas' z daleka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Wrzucam trochę punktów sypialnych nazwanych parkingami, jakichś innych które muszę rozpoznać, oraz szlak z bamako do domu, tyle udało mi się wyciągnąć z GPS. Zumo pamięta chyba ok 18 tys? Są błędy; w Nigerii część drogi mi się nie otwiera (ok 1000 km), w Togo ok 150 to też fikcja, tam mi się zwiesił. Dla mapiarzy gratka, dla innych nuda, postaram się coś napisać jak tylko znajdę na to czas. Przepraszam za zwłokę, ale muszę sobie odpocząć po urlopie!
...i zapytała mnie góra "dokąd tak pędzisz samotny wilku?" "Szukam tego co najważniejsze" odpowiedziałem "Dlaczego więc się tak spieszysz?" Na to pytanie nie znalazłem odpowiedzi. Ostatnio edytowane przez Lupus : 14.07.2011 o 18:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 37 min 59 s
|
![]()
Wizualizacja dla tych, co nie chcą ściągać pliku:
Flash: Lupus Afryka 2011 Non flash: Lupus Afryka 2011 at EveryTrail |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
![]() Online: 1 miesiąc 16 godz 13 min 57 s
|
![]()
Lupus a coś ty sobie tam za szlaczki namalował w podpisie? To to twoje imię muzułmańskie jakieś?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
DR 800BIG vs AFRYKA | duff | Inne - dyskusja ogólna | 64 | 29.11.2011 13:24 |
Afryka | Lupus | Przygotowania do wyjazdów | 8 | 26.03.2011 11:33 |