|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 13 godz 10 min 50 s
|
![]()
ależ daleki jestem od tego... znaczy defetyzowania... ja jestem na TAK... byłoby miło gdyby nie było to TYLKO forum.. tylko jeszcze COŚ, np takie jak to:
http://www.mammarzenie.org/wroclaw/d...1_mateusz.html sieć izi'ego jest pełna... Cytat:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7138 btw, zauważyłem, że opcja zapamiętywania hasła działa tylko na cookis ustawionych w domenie, w której się zalogowałem, czyli jeśli zapamiętałem hasło logując się w domenie/adresie bez www, to w domenie/adresie www nie będą zalogowany... warto byłoby spojrzeć na konfiga i poprawić ten drobiazg... -- luki Ostatnio edytowane przez luki.gd : 06.08.2010 o 21:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Motocykl: RD07
Przebieg: mały
![]() Online: 4 tygodni 18 godz 22 min 53 s
|
![]()
zaginieni w akcji, to mi się kojarzy z Czakami Norisami.
Może lepiej : In memoriam (po łacinie: ku pamięci, na pamiątkę) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]() Cytat:
I dobrze,liczyłam na to że nie wszyscy tu oglądają jedynie ambitne psychodramy - chodziło m.in. o przyciągnięcie uwagi przeglądających forum.Gdybym założyła wątek "Kącik Morfeusza" raczej nie zostałby on zauważony ![]() ![]() A "In memoriam" brzmi naprawdę dobrze. Ostatnio edytowane przez lena : 06.08.2010 o 21:02 Powód: literówki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 5 godz 49 min 21 s
|
![]()
Lena myślę tak samo jak Ty. Broń Boże żebym był przeciwny wydawnictwu czy stowarzyszeniu, ale boję się że jest to idea obliczona na dalszą przyszłość choćby z racji skomplikowania i ogromu działań. Za to pomysł pt. "in memoriam" to jest to. W tej chwili jest dużo emocji i entuzjazmu, ale nie oszukujmy się, z czasem gro z nas jak nie większość wróci do swoich spraw bo życie toczy się dalej. Pomysł zrealizowany dostępnymi środkami tu i teraz jest chyba najlepszym sposobem uczczenia człowieka, którego tak wielu dzisiaj wspomina. Gdyby się pokusić o jakieś bardzo wzniosłe stwierdzenia to powiedziałbym, że ten pomysł to oprócz idei wspomnień zacnych ludzi, dobry początek na zmianę świadomości społecznej na temat motocyklistów i ich pasji. Chyba jest o co walczyć bo oprócz swojaków jest wielu czytających nie motocyklistów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Mój głos w tym temacie w watku zalozonym przez Waldka - może warto sie tam przenieść z ta dyskusja, bo tak naprawde to teraz toczy sie w dwoch miejscach.
Ostatnio edytowane przez Marcin z Zakopanego : 07.08.2010 o 12:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
...a nu jaho...kultura musi być...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
![]()
A może założyć na forum oddzielny dział widoczny na stronie startowej forum, poświęcony w całości Robertowi. Można by tam przenieść wszystkie poświęcone mu wątki, również te, których sam był autorem. Wtedy każdy, kto chce o nim poczytać lub napisać, od razu będzie wiedział, gdzie się kierować. Myślę , że to byłby dobry początek, aby uczcić jego pamięć dopóki nie zacznie się realizacja bardziej ambitnych planów.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Zaginiony w akcji"- ? Ramires ! | MOTOMYSZA | Kwestie różne, ale podróżne. | 14 | 21.04.2010 07:20 |