|
![]() |
#1 |
Centralny Jarek
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: RD07, RD07a, RD07a, LC8, LC4, DRZ, K100, XL600LM
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 19 godz 57 min 29 s
|
![]()
Daniel, a jednak są kurtki które nie puszczają nawet po 6 godzinach.
Kolego oszczędź nas troszkę i paru kropek, przecinków i dużych liter użyj. Z góry dziękuję. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: łódź
Motocykl: R 1100 GS
![]() Online: 4 dni 22 godz 27 min 57 s
|
![]()
Jarku jak widzisz w cytacie sa przecinki. Mysl byla na tyle krótka ze nie uwazalem aby potrzebowala wiecej znaków interpunkcyjnych.
Wracając do kurtek, kolega everybike smiga w kurtce BF Dakar. Z jego opowiesci wynika ze nigdy nie zawiodla w deszczu. Ostatnio edytowane przez daniel_87 : 24.06.2010 o 08:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa/Natolin
Motocykl: nie mam już AT
Przebieg: 99999
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 20 godz 53 min 17 s
|
![]()
BF-a miał chyba Wieczny gdzie się dopatrzył odwrotnie wszytej membrany, sam mam bardzo starego BF-a i jestem z niego zadowolony, ale takich kwiatków wolę unikać.
![]() |
#4 | |
Stary (P)iernik
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]() Cytat:
Był bardzo zadowolony jak mu ją ukradli . Motocyklista moczy się od.... wewnątrz
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stary (P)iernik
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]() Cytat:
" W BF Dakar/Desert ta niby "membrana" nie przepuszcza niczego w żadną stronę, więc nie ma to najmniejszego znaczenia ![]() " To gratuluję - może trafiłes na lepszą sztukę, albo ja na gorszą, bo mój ś.p. BF zalewał mnie potem jak samojezdna sauna. " - gdzieś i było o tym ,że jesteś szczęśliwy ,że Ci ją skubneli ale nie chce mi się szukać ( pewnie w opisie wyprawy w Himalaje) Nie kłamię . http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=pl
Ostatnio edytowane przez Franz : 25.06.2010 o 12:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Własnie o tym gadam gópku
![]() LUUUóóóUDZIE!! FRANEK KŁAAAMIEEE!!!! ![]() ![]() ![]() Yhyhyhy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Nie ma co mówić o mówić o mżawkach czy lekkich deszczach.
Niniejszym oznajmiam, że mam kurtkę UFO (czyt. membrana typu szmatex [czyt. brak membrany ![]() ![]() ![]() Więc, tak jak mówi Jarek, jeśli ktoś nie jeździł cały dzień w srogim deszczu (w którym moja kurtka wytrzymuje z ledwością 15 minut) to znaczy, że nie ma wyrobionego zdania ![]() Szerokości i powodzenia w wyborze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kielce/Wawa
Motocykl: RD04
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 18 godz 17 min 27 s
|
![]()
Kupiłem radośnie używaną hein gericke master iv. Wizualnie jest w świetnym stanie, natomiast dzisiaj śmignąłem po mieście w tej ulewie.. i jakoś kurna mam tak lekko wilgotno w rękawach.. tzn bardzo delikatnie, tak że 'coś czuć', to norma przy gore, czy po prostu się przetarł i puszcza ;//?
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
To raczej Twój pot, albo wlało Ci się przez rękawy?
Moze byc też uszkodzona, np na szwach klejonych, duzy gość założył za małą kurtkę. Wtedy nie ma siły rozejdzie się. Polej pod prysznicem i poogladaj
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |