![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 55 min 34 s
|
![]()
Ło matko !!! Wójciku ale mieszasz...Ten post co go usunąłem dotyczył czego innego.
Grzesiu, nie wszystko musi być tak jak TY uważasz. Wątek uważam za bardzo interesujący bo uczy przede wszystkim tego, że trzeba trochę zadać sobie trudu i zdobyć informację o krajach, do których chce się jechać. Ale może ktoś się także przy okazji dowie, że istnieje coś takiego jak CPD i gdzie się jeździ w konwojach ( do Murmańska ? ) ![]() A ty Rambo nie dokładaj do pieca... A tak w ogóle to usadźta dupy na motory i pojeździjta trochę bo wam się w głowach miesza, co ja za 3 godziny robię i nie będzie mnie tu do 10 maja więc możeta się w tym dziale poobrażać na śmierć i ja na to nic nie poradzę bo tam gdzie jadę, czyli w pizdu, nie ma internetu. ![]()
![]() |
#2 |
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 16 godz 16 min 52 s
|
![]()
Drogi Witku, nie neguję przecież ważności tego tematu. Tylko tytuł jest delikatnie mówiąc nic nie mówiący, a i docinki towarzystwa nie wnoszą nic interesującego.
Nic poza tym ![]() Ostatnio edytowane przez 7Greg : 28.04.2010 o 13:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Gdynia/Warszawa
Motocykl: RD04
Przebieg: 70000
![]() Online: 4 dni 13 godz 57 min 15 s
|
![]()
dzieki temu co napisalisie moja planowana trasa troche sie zmienila gdyz rzeczywiscie Agieria jest nie do przejechania... :-/ wiec po chwili przemyslen trasa zaczela wygladac o tak:
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Gdynia/Warszawa
Przebieg: 70000
![]() Online: 4 dni 13 godz 57 min 15 s
|
![]()
jeszcze tylko nie wiem jak bedzie z Egiptem bo podobno moga byc problemy ze swobodnym poruszaniem sie po tym kraju... z reszta krajow wyglada na to ze nie bedzie jakis strasznie duzych problemow no jeszcze Libia stwarza pewne problemy ale sa do okielznania... ;-)
![]() |
#5 |
Miasto: Warszawa
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 38 min 14 s
|
![]()
Wiesz oczywiscie, ze potrzebujesz na 15 tys zl na kaucje za CDP w Egipcie...
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
+ około 200 euro opłat i liczenie się z uczestnictwem w konwojach....
![]() |
#7 |
outsider
Miasto: Rumia
Motocykl: drz
![]() Online: 2 tygodni 9 godz 35 min 38 s
|
![]()
...a w Libii obstawę 24h zorganizowaną przez ichniejsze biuro turystyczne...