![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 1 godz 17 min 5 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Wrocław
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 23 godz 23 min 12 s
|
![]()
Czechy, Słowacja, Węgry, nikogo na granicy tylko Rumunia granica a tam dowód, nawet kasku nie zdejmowałem wio dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
W Kirgistanie mają około 1000 przypadków dziennie, 10000 ludzi hospitalizowanych. W TV przerażenie, trąbią o kwarantannie narodowej. Na ulicach full luz. Ludzi w maskach 1 na 1000. Raz nas do sklepu bez masek nie wpuścili. A tak się zapobiega. 5 flaszek wódki i tyle z zakupów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 8 godz 38 min 5 s
|
![]()
Majtasie, wyszczepieni lądują w piachu, nikt nie pokazuje tego, nie ma rur i aparatury, wywiadów, telewizji . Pożegnałem właśnie dwoch sąsiadów 65+ którzy po dwóch strzałach dożylnych poszli w piach. Chęć strzelania do żyły spadła o 90 proc we wsi
Podziwiam beztroske ludzi szczepionych. Są lepsze metody na samobojstwo
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]()
To ci z Bundestagu?
Wysłane z mojego BISON przy użyciu Tapatalka
![]() |
#7 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 21 godz 44 min 17 s
|
![]()
Jednym słowem pijemy i nie strzelamy sobie w żyłę. No ale na w ten sposób to moja wątroba odmówi współpracy i też nie dożyję. Argumenty moich dwóch sąsiadów po strzeleniu w żyłę są tyle samo warte co moich dziesięciu znajomych poszło do piachu z powodu nie brania w żyłę. Mam nawet takich znajomych którzy po nie braniu w żyłę prawie wylądowali w piachu i ten co pił zdecydował się jednak na branie w żyłę a jego matka i żona powiedziały nie, ale to był za każdym razem ich świadomy wybór. Jeżeli świadomie rozważam wzięcie w żyłę bo mi wątroba nie wytrzyma to jest to mój wybór po analizie za i przeciw. Mało tego jak już się zdecydowałem to nie zmieniam reguł w trakcie bo ktoś ma problem z nadwyżkami szczepionek i skraca okresy pomiędzy albo loterię urządza. Niestety podejrzewam że najgorsze jeszcze przed nami, bo jest dokładnie tak jak w zeszłym roku, poluzowanie na wakacje i śruba na ich koniec. Teraz będzie podobnie tylko bardziej złośliwie, wystarczy się rozejrzeć wokół siebie.
Od dawna też wiadomo że jak się daje w żyłę to można zejść z tego świata, przykładów jest mnóstwo a ludzie dalej dają sobie w żyłę.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 8 godz 38 min 5 s
|
![]()
Ci z Bundestagu przekonali właśnie moich znajomych, aby na spotkaniu motocyklowym w knajpie cały czas nosić szmaty na pysku. Bo delta wirus jest jeszcze bardziej wściekły. I tak sobie siedzą w tych maskach, zaszczepieni i grzeczni, popijając pifko.
Consi, o ile w telewizji muwio że wirus zabójczy pieronsko, o tyle mówią że szczepionka jest na 10000proc. Bezpieczna. Tak więc te argumenty jeszcze bardziej się dupy nietrzymaja
![]() |
#9 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 6 dni 21 godz 44 min 17 s
|
![]()
Osobiście nie oglądam telewizji a zwłaszcza ich programów informacyjnych, ale wystarczy spojrzeć na obostrzenia w poszczególnych krajach i wyciągnąć wnioski. Nie będę też wchodził w dyskusję na temat szczepionek bo oraz zjadliowości wirusa, oby nas nie dotknął, niezależnie od tego jak jest zjadliwy, bo przecież każdy ma swój rozum i nie moja rola aby kogoś nakłaniać do mojej wizji świata. Jak napisałem wcześniej jest ona moja i jeżeli się mylę to na swój rachunek. Mimo wszystko nie oglądając się specjalnie na pierdolety, gdzie można wyjechac, jakie reguły i obostrzenia panują, mam zamiar wspólnie z żoną wybrać się gdzieś na wycieczkę. Zrobiłem to bez szczepionek i się udało to ze szczepionkami gorzej nie będzie. Na pewno nie będę się pytał na forum czy można i jakie zasady panują, to sobie znajdę sam, co najwyżej mogę później wrzucić informację jak było. No ale moje doświadczenie życiowe mówi że tak informacja może byc równie dobrze dezinformacją, bo to co się udało podczas naszego wyjazdu, niekoniecznie można przenieść na inny dzień inną zmianę na granicy, położenie księżyca względem słońca i miliony innych zmiennych. Podziwiam za to wiarę w nieomylność głoszonych tez, jak wolę się trzymać zasady inshallah, god will, jak bóg da, pożyjemy zobaczymy.
Zdrowia wszystkim życzę
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() |
![]() Cytat:
To się nie dziwię , ze poszli w piach jak im dali szczepionkę dożylnie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |