|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#921 |
![]() |
Już dobra zostaw Mazeniaka , pisz co tam w sądzie nawywijałeś bo akcja trwa.
|
|
|
#922 |
|
Elwood
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 54 min 6 s
|
Wrócił Elwood.
|
|
|
#923 | |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 22 godz 4 min 46 s
|
Cytat:
Formę "Mazeniak" wymyślił mój kumpel od wspinania "dr Know" z Kielc, na długo zanim poznałem Ciebie. Znowu nie jesteś pierwszy, choćbyś chciał. Ciągle wychodzą z Ciebie kompleksy na moim punkcie jak nic. I ciągle musisz o mnie wspominać. Chyba masz z tym gruby problem.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
|
#924 |
|
Elwood
|
Nie ma twojego punktu.
Jest mazeniak, o którym nikt nie słyszał, dopóki ci tego miana nie nadałem. W przeciwieństwie do Fazika. Też ode mnie otrzymał te "miano', które ty używasz i nawet nie wiesz dlaczego. Wszędzie za mną łaziłeś i przyszedłeś też tutaj. Będę cię wychowywał i doznasz mojej szkoły. Sam tego chciałes i otrzymasz baty z nawiązką.
|
|
|
#925 |
|
dupa nie ajatollah
|
Twoja wersja dlaczego Fazik jest Fazik również nie zgadza się z rzeczywistością, bo akurat o to pytałem Fazika jakiś miesiąc temu.
Możesz sobie wymyślać tysiące różnych wersji własnej rzeczywistości. Mnie ona wali. Może jedynie świadomość, że łazisz za mną i dopraszasz się mojej uwagi, w minimalnym stopniu łechce moje ego. Może. Ale bez tego (czy jak wolisz pomimo tego) mnie się życie udaje. Tobie chyba nie bardzo, skoro tak wyłazi z Ciebie zazdrość.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#926 |
|
Elwood
|
Gdyby nie Fazik, w ogóle byś tu nie zaistniał.To jest otwarty wątek więc poziom kultury twoich wypowiedzi rośnie.
Nie ma "wypierdalaj" jak w wątkach, które wymagają logowania nie ma innych inwektyw. Bardzo dobrze mały gnojku. Ja ciebie tu wychowam. To, co ty piszesz nie ma żadnego znaczenia. Jak tracisz argument, wymyślasz nowy, którego nie ma sensu weryfikować. Dla mnie jesteś szmatą, przypisująca sobie dokonania innych a szczytem chamstwa były twoje wypowiedzi na Brytanie. Kopiujesz wszystkie moje pomysły, bo nigdy nie byłeś kreatywny. Nasz wyjazd w Panie Lublinem i Golfem wiesz ile kosztował? Dopytaj Fazika. Tyle ile ty skasowałem kasy od "kumpla" jadąc rok po nas "pioniersko" jakimś VW (chyba Vento). Taki z ciebie Kozak. My zaś rzekomo obwieszeni reklamami... Dobre sobie. Golf obwieszony zdjęciami z wypraw kolegów, w tym słynne zdjęcie z dupą Pastora na 4655. To była oiękna reklama tylko do końca nie wiem dlaczego. Jakie rozkminy przy tym. Weszli na "piątkę" ale co to za oiątka, po której szczycie można chodzić ![]() Na Lublinie za to była piękna, jedna reklama. Firmy transportowej MARLEP, która przygotowała Lublina blacharski, bo pracował w niej Zepsuty. Miał z nami jechać ale rodzinnie mu się położył temat Ta jedyna reklama miał swój fajny, osobisty wymiar głupi gnojku. Otóż autor tego malunku (aerografem) równiez pracujący w MARLEPie był autorem oięknej grafiki na polskim TIRze jeżdżącym po GB. Było głośno o tej grafice nie tylko w Polsce ale i na Wyspach, bo przedstawiała Dywizjon 303. I tak to byliśmy obwieszeni reklamami matole... Oto pierwsza reklamowa choinka A tu druga matole... Zżerala cię zwykła zazdrość. Ja ciebie tu wychowam
|
|
|
#927 |
|
dupa nie ajatollah
|
Nawet mi Cię nie żal.
I wypierdalaj.
|
|
|
|
|
#928 |
|
Elwood
|
Kto cię nazwał mazeno a Fazika fassi, nie wiele mnie obchodzi. Spolszczyłem Fazika a ty zostaleś mazeniakiem.
Jesteś baba bez jaj. Zalogowałem się tutaj ukrywajac się tutaj pod nickiem arbo. Zmieniłeś czcionkę, zacząłeś nawet pisać Polak, Polska z dużej. To akurat plus. Wysypał cię Heniek. Możesz spadać leszczu.
|
|
|
#929 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Miasto: Koszalin
Motocykl: Frędzel; Advenczur
Online: 3 tygodni 1 dzień 19 godz 50 min 11 s
|
![]() Paradne mazeniak.Przez swoje wysrywy i błyskotliwość więcej osób zraziłeś do tego miejsca niż zachęciłeś... Rozdajesz "wypierdalaj" jakbyś przyciągnął tych użytkowników do których kierujesz swoje dzbanowate teksty, Tadziu. Kot ma nowe imię. Wkrótce poznasz.
|
|
|
|
|
|
#930 |
![]() |
Co za kocioł
masakra jakaś
|