|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Zależy o które zumo pyta Trojan.
W 590 jest w pytę różnych końcówek .Taki mały pająk ![]() W serii 400/500/550 to faktycznie nie problem.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: kraków
![]() Online: 6 dni 15 godz 29 min 24 s
|
![]()
no właśnie mam zumo 595 LM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Wyrzuć to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Łomżewo
Motocykl: AT-NAT
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 19 godz 22 min 40 s
|
![]()
ja przedłużyłem kabel a resztę dziadostwa zostawiłem w boczku, do tego mam taką centralkę pod kanapą i wszystko wpinam do niej
http://www.easternbeaver.com/Main/Wi...PC-8/pc-8.html Ostatnio edytowane przez Grzechu2012 : 01.03.2017 o 14:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: kraków
![]() Online: 6 dni 15 godz 29 min 24 s
|
![]()
Jutro zrobię zdjęcie swojego i pokaże jak ja mam , dzięki Grzechu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2016
Miasto: Sopot
Motocykl: CRF1000D
Przebieg: 50K+
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 dni 18 godz 7 min 16 s
|
![]()
1) podłączone do kostki od zasilania zapalniczki
2) z kabelków uciąłem głośniki, mikrofon 3) zwinięte w sprężynkę za plastikami na wysokości gniazda zapalniczki 4) poprowadzone dołem, i potem już widać na foto |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Kable poprowadzone pod plastikami, zasilanie z wtyczki tej samej co zapalniczka - wyłączane.
Jest też długi kabel usb, który poprowadziłem pod plastikami, i zbiornikiem pod siedzenie - tam służy do ładowania telefonu, powerbanku czy innych gadżetów w czasie jazdy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Miasto: Skawina
Motocykl: Nowa Africa Twin
![]() Online: 1 dzień 10 godz 23 min 5 s
|
![]()
Może nie w temacie (ale trudno na TYM forum być w temacie)... Kiedyś się.skarżyłem, że nie chciało mi się szukać jakiejś sprawy odnośnie nowej Afryki na forum, więc zadałem pytanie. Zostałem okrzyknięty leniem... Słusznie. Ale jak tak dalej pójdzie, to nikomu już nie będzie się chciało nic tu szukać! Jest tu po prostu groch z kapustą! 549 stron na 100 tematów! Szanowni Moderatorzy: może czas założyć działy do tematu Nowa Africa Twin! Kiedyś.kto już.rzucił to hasło, ale ucichło... Proszę nie brać tego jako złośliwość. Po prostu dobra rada.
PS wczoraj kupiłem nową Afryczkę! Czarny manual! Za chwilę jadę.ją odebrać z salonu... |
![]() |
![]() |