|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Dzis na Prymasa w Warszawie wypakowywali transalpy w skrzyniach
![]() Juz sprzedane . Nie pytałem o demówke |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Byłem w Honda Karlik dzisiaj. I chyba mamy HIT sprzedaży. Zamówienia idą ostro i coraz dłużej trzeba będzie czekać.
No i usiadłem na trampku po znajomości - na razie na zaplaczu bo go składają, ale powiem Wam ... rewelacja... uczucie jak na starej AT. Fajny motocykl. Bardzo zyskuje "na żywo".
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 12 godz 16 min 8 s
|
![]() ![]() ![]() Na mnie specjalnego wrażenia nie robi, ale takiej różnorodności w klasie adv nie pamiętam
Tylko OFF!!! Ostatnio edytowane przez Danny : 05.05.2023 o 21:50 Powód: Połączenie postów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
Jak usiadłem to poczucie było jak na starej AT czyli chyba najlepsze jakie moż być. Muszę się zorientować czy będą jazdy próbne.
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 4 godz 16 min 58 s
|
![]()
Co to za kapcie?
![]() |
#6 |
Moderator
![]() |
![]()
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 4 godz 37 min 9 s
|
![]()
dokładnie tak, karoo. w błocie nie robią, ale piasek całkiem spoko ogarnęły. Dzisiaj pojeżdżone, świetny osiołek z ogromnym potencjałem. Można trochę poprawić, ale ogólnie bardzo przyjemna maszynka. Plastiki nawet po glebie nie poddały się ani trochę. Upierdliwa obsługa tableta i wyłączanie wspomagaczy, pewnie jak się człowiek przyzwyczai to nie będzie przeszkadzało. Zawias miękki ale lepszy niż w crf 300. Chińskie dźwignie biegów i hamulca, nieestetyczne ale raczej solidne. Chyba stal więc powinny się giąć a nie pękać. Zaskoczył mnie trochę TBW ale to już chyba robi się standard.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 4 godz 16 min 58 s
|
![]()
Dzięki. Muszę sobie zapisać. Czegoś takiego będę potrzebował jak zetnę fabryczne.
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
No trzeba powiedzieć, że ten pierdolnik na dole silnika robi wrażenie :-)
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
#10 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
No dobra, Trampek nowy jest taki jak i stary. Nie zachwyca wyglądem bo i nie miał zachwycać. To ma robić robotę i pewnie będzie robiło. Wizualnie ani piękny ani brzydki - trzeba na żywo opatrzeć.
Pytanie o ten pierdolnik pod silnikiem. Ja rozumiem że to taka po nowemu bieda wersja suchej miski olejowej? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |