|
|
|||||||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha Radian&WR250F
Online: 1 tydzień 4 dni 13 godz 54 min 40 s
|
Bardzo przepraszam Szanowną Widownię! Niebawem wracamy do relacji. W międzyczasie pokazaliśmy naszemu nibyautku polską część Bałtyku.
20250902_171923.jpg 20250906_193111.jpg A wiecie co na ekspresówce wzbudza jeszcze więcej uwagi, niż Maluch? Otóż jest to Maluch z dwoma rowerami na dachu xD 20250907_104036.jpg Chyba ze 20 aut wyprzedzało nas z telefonami przyklejonymi do okna od strony pasażera ![]() P.S. Nie wiem czemu zdjęcie stoi na głowie... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Jak tak jechaliście do góry kołami, to się nie dziwię wcalale
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() |
Nooooo, ja też, rowery wiozące malucha, też bym zdjęcia robił
Ze trzy tygodnie temu maluszek jechał Ską na odcinku Łomża - na południe. Piękny widok.
|
|
|
#5 |
![]() |
hehe
piękne.
|
|
|
#6 |
![]() |
Dzieki za fajnie ulozone foty. Zrobilem trening szyi ogladajac
|
|
|
#7 |
![]() |
Sztos jak zawsze. Pieknie. I piękne zdjęcia. I myślałem że wrobel a w zasadzie Mazurek pływa stylem grzbietowym.
Co do pomników i obelisków i pamięci po ofiarach walk w imię wojny i bezsensu mam takie wnioski nienowe że jesteśmy zakałą tego świata - najpierw się wybijamy a potem lejemy beton żeby jeszcze dłużej pamiętać a i tak chuj z tego jest. Nibyautko ale wycieczka wcale nie wymyślona mimo że bajkowa! ![]() Napiszcie ile spalił paliwa, oleju, jakie prędkości itd. Czy były jakieś mechaniczne przygody. Mega się to ogląda. Też mam takie nibyauto /inne niż fiat126p/ i też planuję nim wyjazd daleko Kiedyś.
|
|
|
#8 | |
|
Od lat mi się tak robi i nie umiem tego poprawić
nawet już próbowałam zdjęcie na komputerze obracać - że jak się tutaj załadowało przekręcone o 90 stopni, to je kasowałam, przekręcałam w drugą stronę, ładowałam znowu - a ono było tak samo jak wcześniej ![]() Cytat:
Na podsumowanie jeszcze przyjdzie czas! Póki co jesteśmy wprawdzie za połową wycieczki, jeśli chodzi o czas, ale jeszcze nawet nie dotarliśmy do najdalszego punktu
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Cytat:
Potem należy dane zdjęcie otworzyć za pomocą IrfanViev i obrócić raz w prawo i raz w lewo a następnie zapisać. Zdjęcie (na naszym komputerze) wyświetla się poprawnie zarówno przed jak i po tej operacji, natomiast po ponownym wstawieniu do posta na FAT, wreszcie będzie wyświetlać się jak powinno. Nie wiem dlaczego tak jest, ale u mnie działa ![]() P.S. Ta sama operacja (tzn. obrócenie zdjęcia) wykonana w przeglądarce zdjęć windows nie przynosi oczekiwanych rezultatów. A tymczasem czekam na ciąg dalszy
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
A widzisz. Na to, żeby obracać w innym programie to nie wpadłam. Bo całą resztę to dokładnie tak próbowałam. Spróbuję Irfana przy następnym odcinku!
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|