|
|
#112 |
|
Moderator
![]() |
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Moderator
![]() |
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Moderator
![]() |
Super
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki 2026: Bambo ze Zgierza |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Elwood
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 2 tygodni 4 dni 8 godz 8 min 50 s
|
Obrazki się nie liczą.
Powinno być pisane. Pisanie lepiej aktywuje mózg niż składanie ruchomego obrazu. Zdjęcia i opis. Pewnie nie dożyję na forum powrotu "starego"Dubela w sezonie na zimujące raki, nawet nie chcę. Na razie Dubel udaje, że jest kim nie jest ale jest światło w tunelu. Szczerze życzyłem udanego powrotu autorowi. Nie, że w całym kawałku ale z... Hugon. Wygląda, że jest dobrze. P.S. Bardzo podobały mi się te portugalskie refleksje, mając już za sobą spory kawał drogi solo. Bardzo. Jedno zdanie xastępujace tysiące słów. Chodzi mi o to, by teraz te myśli "po" ująć składnie w jakieś opowiadanie.
|
|
|
#116 |
![]() |
poinstruuj go w jego wątku jak ma to napisać. o wszechwiedzący.
w swoim filmie zawarł dla Ciebie wiadomość - weź ją sobie aż do serca, przez odbyt.
|
|
|
#117 |
|
Elwood
|
Cudownie korespondujesz.
Zacząleś mnie znowu tytułować z dużej litery. Ty nie masz charakteru. Otóz twoje wywody mam w literach czterech. Jesteś (dla mnie oczywista) taka nimfa kleszcz. Koniecznie chcesz mieć coś do powiedzenia gościowi (mnie), który otacza się gośćmi z pólki wyższej niż ty. Ja jestem głupszy od ciebie o milę albo dwie ale...Taką miarę przyjąłem, by ci było mile...j. Ale... różnice widzę. Mnie wszyscy... dosłownie wszyscy znają, z tego czego ty nie dostrzegasz. Pisałem... Odpuść sobie, bo po prostu będę z tobą walczył. To nawet Artek zrozumiał. Jego... lubię, choć nie lubię. Chwilowo. To też wyjątkowa bestia ale do końca przeze mnie nie rozpoznana. Jak np. pałeł. Gość mnie rozwalił w detalach. Znaleźć tak drobny szczegół w konstrukcji podcienia w Młocinach i Truntowy... Szapo ba. Ty potrafiłes tylko stwierdzić, że bieszczadzka glina jest inna niż wszystkie i o 5-tej rano w Rybne zabrakło ci jak, które dla mnie ma... Dubel. Pięknie zrobisz to, czego ja nie potrafię. Ja się nie odzywam w watkach, w których ty odzywasz się,bo masz pewność, że się na nich znasz ale i tu jako dyletant zlapałbym ciebie na pierdolony. Ja ciebie ostrzegałem. Ty, dokładnie ty(sic!) nie podejmuje że mną polemiki, bo wyciągnę ci gnój, ten twój osobisty. Ja się do swojego przyznaję i chuj ci w dupę z twoim komentarzem.
Hering vagy. Még ha a köveid Sziléziától Pomerániáig szarná is magukat, akkor sem lennék egyedül, ha itt írhatnék magamnak. Elwood Ostatnio edytowane przez El Czariusz : Dzisiaj o 14:46 |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Elwood
|
Musiałem wyedytować kilka oczywistych błędów, bo piszę z telefonu.
Przy okazji wbijam w czołówkę działu ale tylko po to, by nikt nie pomyślał, że zmieniam treść pod wpływem impulsu. Korzystając z okazji dodam, że te forum było kiedyś pidróżnicze i nim powoli nie jest. Dlaczego ..? Bo coraz mniej jest takich Dubielów. Piszę z nazwiska autora, bo dostęone jest w eterze. To, co ja uznałem w nim za fantastyczne, ty zbrukaleś. Mnie oczywista a nie Autora. Dodałem Dubiela z dużej, bo intuicyjnie czuję, że na to zasługuje. Jak niejaki arbo wspinał się po drabinie na nocnik, ja pod kamieniem u podnóza Nangi Parbat chowałem puszkę po paprykarzu szczecińskim. Ja się nie znam na ludziach ale na ich inteligencji i mądrosci doskonale. Tylko tych, których poznałem osobiście. Wypadasz z mojej półki. Oni jakimś cudem mnie tolerują. Może dlatego, że "sprzedaję" im marzenia głupka, które tak naprawdę są na wyciągnięcie ręki?
|