![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | ||
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 21 godz 39 min 46 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Bo z samym zrobieniem serwisu to jaki ma być problem? Robią i po sprawie. Natomiast jak coś się zepsuje, to Ty nie dochowałeś warunków gwarancji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Ålesund, N
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: Rosnacy
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 23 godz 20 min 24 s
|
![]()
Nic nie robiłem , zadzwoniłem zapytałem i ok.
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
No ciekawe - ja chcę przyjechać jak mam 15000. Teraz dzisiaj i melduję o tym i powiadamiam. Nie możecie mnie przyjąć - to czyj to jest problem wasz? Czy mój? Mam już nie jeździć aż będziecie mieć okienko na moje auto
![]() Ciekawe co na ten temat powiedziałaby papuga. W citroenie nie było nigdy kwestii. Ale też nigdy się nic nie zepsulo. W VWskoda bylo analogicznie.
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
Problemu nigdy nie ma - dopóki nie ma. Jak się coś wysra, to pretekst już jest. Prawda jest taka, że firmy (i Onda nie jest tu wyjątkiem) pewne czynności zalecają na wyrost, ale czasami okazuje się, że jednak. Jedno w czym nie należy słuchać na pewno fabryki, to wydłużone interwały olejowe - tym bardziej na tłustej wodzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Serwis motocykla Triumph Tiger 800 | peter8700 | Inne - dyskusja ogólna | 0 | 27.09.2021 08:28 |
Utrata gwarancji | Adam76 | CRF 1000 L | 9 | 07.03.2020 10:40 |
Serwis Hondy - czy ktoś poleci jakikolwiek serwis w Polsce | HarryLey4x4 | NAT - Warsztat | 3 | 20.04.2018 13:51 |