![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Nie mam doświadczeń ale wyobraźnia podpowiada historię w typie Rosyjskiej Ruletki.
Można szto przejedziesz i będzie luz. Można szto ktoś po drugiej butyłkie przypomni że widział pod gastinnicą lub gorzej jeszcze gdzie nad jeziorem moto na polskich, kapitalistycznych blachach. Pol biedy jak pracował w Poznaniu, mówi ślicznie po polsku, nie ma braków w uzębieniu i chce wypić trzecią flaszkę. Gorzej jak robił bitki przed południem i młotek mu się przykleił. Pisze żartem serio. Tak to widzę w swojej głowie. Dla mnie NIE. Wystarczyło mi nawet jak jakaś ruska sucz na wnukowie wydarła ryja przy kontroli paszportowej: NIE ULYBATSJA!!! chciałem tylko być po prostu miły. Pier⌠kto chce niech jedzie.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
LS2 co sądzicie? | buli | Kaski | 27 | 03.05.2013 08:31 |
Co sądzicie ? | Kubaandcom | Kaski | 2 | 19.11.2012 21:17 |
Heidenau - co o tym sądzicie | wojtek II | Hamulce, kola, opony | 20 | 10.05.2012 11:45 |
STOP co o tym sądzicie? | Kazmir | Układ elektryczny i zapłonowy | 8 | 05.03.2011 07:23 |