Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Dział Producentów i Dostawców

Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt.

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 30.11.2009, 22:00   #1
MOTOMYSZA

MOTOMYSZA's Avatar

Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
MOTOMYSZA jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 48 min 30 s
Domyślnie

I ja, i ja, i ja... też już ją mam

ELEKTRO-MECHANICZNO-GRAWITACYJNĄ MEGASMAROWNICZKĘ

, ale jeszcze nie na Afri tylko nadal w kartoniku. Będę "grzebał " w motongu kilka rzeczy na raz, to wtedy zainstaluję. Na temat samego smarowania to się nie wypowiem bo jeszcze nie przetestowałem , ale samo wykonanie bardzo mi się podoba. I rzekłbym, że sam bym lepiej tego nie zrobił, he,he,he
I muszę dodac, że cieszy mnie, że myślą techniczną i produkcją akcesoriów do Afri (i nie tylko) zajmują się ludzie którzy sami są bezpośrednio związani z motocyklizmem, a nie zajmują się tym tylko biznesowo. Bo widac tego efekty!!!!
Więc pozdro dla Matjasa za Motooilera a dla Wasilczuka za zajebiaszczy bagażnik-te rzeczy już od nich mam. Adekwatnie się ma sprawa np z Hiszpanem(naprawdę świetnie wykonane kufry i stelaże)-jeszcze nie mam

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nie boję się pod tym podpisac:
Krzysztof Myszka z Bydgoszczy (MOTOMYSZA)
MOTOMYSZA jest offline  
Stary 06.12.2009, 18:17   #2
mateuszzory

mateuszzory's Avatar

Miasto: Żory
Motocykl: DRZ 400 SM "KOZA"
mateuszzory jest na dystyngowanej drodze
Online: 7 min 21 s
Domyślnie

Witam
Postaram się trochę opisach instalacje oliwiarki Motooiler na motocyklu Suzuki Drz 400 SM

Potrzebujemy :
1.Zestaw Motooiler
w zestawie są ale jak coś się robi bez przemyślenia :
2.Opaski zaciskowe może ok 5 szt (lepiej gdy jest więcej )
3.Opaski zaciskowe małe metalowe ok 2 szt (lepiej gdy jest więcej
4.Rurkę chyba 4 i 6
5.Śrubę z nakrętką z uszczelka

większe zdjęcia mogę przesłać dla zainteresowanych
Zapraszam na moja galerie na fotosiku jest tam więcej zdjęć
http://greypl.fotosik.pl/albumy/714190.html

P.s Zapomniałem jeszcze zrobić foto panela sterującego ( w najbliższym czasie wrzucę )

Olejarka sprawuje się super i na początku miałem problem z ustawieniem dobrego napływu na dysze . Po krotce przesadzałem z regulacja chciałem poprawić producenta :P i miałem kropki na wahaczu lub kapiący spod plastikowej osłony olej . Teraz ma ustawione na trochę poniżej połowy pokrętło i przekaźnik na 1 .
Teraz jak widać na zdjęciach wahacz czysty tylko jakieś błotko , kurz lub inne brudy z drogi.
Wlewam olej Mobil1 przekładniowy 80w90 ( jeszcze dokładnie sprawdze )

I powiem Wam szczerze super to wpływa na łancuch mam poprawe zachowywania się łańcucha w niektórych miejscach zapieczony i ciężko chodzi , lekko pokrzywiony , nieruchomy . Czekam teraz na wymiane napedu i od nowości z Motooilem tylko teraz jakoś to wolniej się złużywa i wyciaga

Ostatnio edytowane przez mateuszzory : 06.12.2009 o 18:44
mateuszzory jest offline  
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania