![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 48 min 30 s
|
![]()
I ja, i ja, i ja... też już ją mam
ELEKTRO-MECHANICZNO-GRAWITACYJNĄ MEGASMAROWNICZKĘ , ale jeszcze nie na Afri tylko nadal w kartoniku. Będę "grzebał " w motongu kilka rzeczy na raz, to wtedy zainstaluję. Na temat samego smarowania to się nie wypowiem bo jeszcze nie przetestowałem , ale samo wykonanie bardzo mi się podoba ![]() ![]() I muszę dodac, że cieszy mnie, że myślą techniczną i produkcją akcesoriów do Afri (i nie tylko) zajmują się ludzie którzy sami są bezpośrednio związani z motocyklizmem, a nie zajmują się tym tylko biznesowo. Bo widac tego efekty!!!! Więc pozdro dla Matjasa za Motooilera a dla Wasilczuka za zajebiaszczy bagażnik-te rzeczy już od nich mam. Adekwatnie się ma sprawa np z Hiszpanem(naprawdę świetnie wykonane kufry i stelaże)-jeszcze nie mam ![]() POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie boję się pod tym podpisac: ![]() Krzysztof Myszka z Bydgoszczy (MOTOMYSZA) |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Żory
Motocykl: DRZ 400 SM "KOZA"
![]() Online: 7 min 21 s
|
![]()
Witam
Postaram się trochę opisach instalacje oliwiarki Motooiler na motocyklu Suzuki Drz 400 SM ![]() Potrzebujemy : 1.Zestaw Motooiler w zestawie są ale jak coś się robi bez przemyślenia : 2.Opaski zaciskowe może ok 5 szt (lepiej gdy jest więcej ![]() 3.Opaski zaciskowe małe metalowe ok 2 szt (lepiej gdy jest więcej ![]() 4.Rurkę chyba 4 i 6 5.Śrubę z nakrętką z uszczelka większe zdjęcia mogę przesłać dla zainteresowanych ![]() Zapraszam na moja galerie na fotosiku jest tam więcej zdjęć http://greypl.fotosik.pl/albumy/714190.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.s Zapomniałem jeszcze zrobić foto panela sterującego ( w najbliższym czasie wrzucę ) Olejarka sprawuje się super i na początku miałem problem z ustawieniem dobrego napływu na dysze . Po krotce przesadzałem z regulacja chciałem poprawić producenta :P i miałem kropki na wahaczu lub kapiący spod plastikowej osłony olej . Teraz ma ustawione na trochę poniżej połowy pokrętło i przekaźnik na 1 . Teraz jak widać na zdjęciach wahacz czysty tylko jakieś błotko , kurz lub inne brudy z drogi. Wlewam olej Mobil1 przekładniowy 80w90 ( jeszcze dokładnie sprawdze ) I powiem Wam szczerze super to wpływa na łancuch mam poprawe zachowywania się łańcucha w niektórych miejscach zapieczony i ciężko chodzi , lekko pokrzywiony , nieruchomy . Czekam teraz na wymiane napedu i od nowości z Motooilem tylko teraz jakoś to wolniej się złużywa i wyciaga ![]() Ostatnio edytowane przez mateuszzory : 06.12.2009 o 18:44 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Motooiler | robertG7 | Wszystko dla Afryki | 25 | 29.03.2014 07:19 |
Porada łańcuchowa pilnie potrzebna ... | paku | Rama, zawieszenia, napęd | 3 | 10.08.2009 09:51 |