Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Kaski

Kaski kaski, gogle, itp.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 07.08.2024, 18:52   #11
Mirek Swirek
BANDA LUBLIN

Mirek Swirek's Avatar

Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
Mirek Swirek jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 11 godz 13 min 13 s
Domyślnie

Hej, w C4 mam SC1 i działa bardzo dobrze. Bateria wytrzymuje spokojnie 8 godzin, mam wersje standard. Czy działa dłużej, nigdy nie sprawdzałem. Słychać rozmówców dobrze, muzykę też i Janosika również. Zależy na jakim moto robi od 1.2 do 1.4 spokojnie... Bateria ori wytrzymała dwa lata, ale to przez moje zaniedbanie. Nowa trzyma ok. Nie komunikowałem się z chińczykami, reszta towarzystwa bez problemu... Na plus, że wszystko mam w kasku, nic nie urwę przypadkowo...

Zardo Edge mam chwile... podzielam zdanie tych Państwa, bo właśnie tak jest...
https://www.youtube.com/watch?v=pcj3jWJgIZs

Ogólnie działa, dobry dźwięk, lepszy niż w Sennie, ale do tego co chciał bym usłyszeć, to przepaść, lecz ok , na miarę potrzeb. Komunikuje się szybko i sprawnie jak Senna. Bateria trzyma przy mojej jeździe dwa dni, po wyłączeniu informuje jaki jest stan baterii, odsyłam do filmiku. W moim odczuciu lepszy niż Senna, ale nie będę się rozpisywał o swoich itd...

Z mojej perspektywy, żaden z nich nie jest dla mnie najlepszy. Nie wiem czy taki istnieje, choć by dla mnie... Oba sprawdzają się do tego, do czego są przeznaczone i z obu jestem zadowolony...Są dobre... Kwestia na ile możesz sobie pozwolić finansowo...Zdrów.
Mirek Swirek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania