Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Umawianie i propozycje wyjazdów

Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.12.2023, 00:17   #4
Hankiss007

Hankiss007's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Tychy, London
Motocykl: RD03
Hankiss007 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 15 godz 11 min 36 s
Domyślnie

Witam wszystkich.
Z powyższego wnioskuje że ktoś wybiera się do Hiszpanii w 2024. Mam dom na Costa Brava gdzie spędzam dużo czasu. Czasami odwiedzają mnie tam kolesie motocykliści z UK, Niemiec i Szwecji. Chętnie zaproszę również rodaków z PL. Chociaż moi kolesie ze Śląska wolą Chorwacje (bo to bliżej, jak mówią ). Na pewno taniej. Z mojego rodzinnego miasta Tychy do mnie w HIszpanii jest 2450km. Ale jeśli zmontuje się zgrana ekipa, to można załatwić transport motocykli przez firmę spedycyjną i polecieć samolotem do Gerony (Ryanair). W sierpniu byli u mnie ludzie ze Szwecji. Wtedy wynajęliśmy lokalnie 3 motocykle (BMW GS1200). Znam właściciela wypożyczalni motocykli który dał nam dobrą cenę. Za 5 dni 450 Euro (Normalnie w sezonie jest 140Euro za dzień). Zaliczyliśmy wtedy Pireneje, San Sebestian, Picos de Europa. Co Wy na to …..
Hankiss007 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania