![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
jak tam się gówno znam, Melon, ale kolegi bym w Dolomity czy inne Alpy nie wysyłał ani w maju ani we wrześniu
![]() ![]() Jak ma być wyjątkowo, bo okazja, ma być pogoda, dobre jedzenie, winkle to zdecydowanie kierunek j.w. proponowany. Nie wiem, nie byłem tam motocyklem ale byłem niemotocyklem i było super. Pewnie, jest tak, że jak jest pogoda to i gdziekolwiek jest zajebiście ale jak nie ma pogody to wszędzie jest chujowo, zwłaszcza na motocyklu. Koniec końców jeszcze dodam, że jak jest taka kapryśna wiosna jak w tym roku to i Sycylia/Sardynia mogą nie być 100% lokalizacjami. Pisząc te słowa pozdrawiam z deszczowej Bułgarii i za chwilę nie mniej deszczowych bałkanów - motocyklem. Trza celować między kroplami - a mamy maj ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
OFF - jak wytyczyć trasę? | Dredd | Zastosowanie praktyczne | 17 | 04.11.2020 09:00 |
Jak zaplanować trasę? Podpowiedzi, doświadczenia | 44FG | Kwestie różne, ale podróżne. | 20 | 07.09.2020 23:22 |